TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Medence

Szeretne otthonában strandolni? A medence fenntartása, tisztítása mindenkinek gondot okoz. Nézze meg professzionális vegyszer-kínálatunkat, és válassza ki az Önnek megfelelőt! Klór, algaölő, pelyhesítő, bababarát vegyszerek, aktív oxigénes és brómos alternatív vízkezelő szerek, valamint analóg és digitális pH mérők széles választékban.

Medence vegyszerezése

A fürdőmedence vize csak abban az esetben lesz tiszta és átlátszó, ha összetevői kémiai egyensúlyban vannak. A legelső teendő a víz kémhatásának beállítása. A medence vizének ideális pH-értéke 7,2-7,6. a pH számítás egy pH mérő segítségével könnyedén elvégezhető.

A fertőtlenítőszerek azok a vegyszerek, amelyek elpusztítják a medence vizében jelenlévő mikroorganizmusokat, mint a baktériumok, algák, gombák, vírusok. Az ideális szabadklór-tartalom literenként 0,6-1,0 mg. A vízkémiai paraméterek beállításához, méréséhez vízelemző szükséges. Kisgyermekek, illetve klórral szembeni érzékenység esetén klórmentes, oxigénes fertőtlenítő szerek használhatóak.

 

vegyszerbolt, ph skála, klórtabletta, fertőtlenítő tabletta, savas ph

Milyen víztisztítót vegyek

A medence víz kondicionálásához az alábbi három fontos lépésre van szükség: pH szabályzás, fertőtlenítés, algaölő adagolás.

Fertőtlenítésre a leghatékonyabb a klór, de klórérzékenység esetén aktív oxigénnel vagy brómmal is elpusztíthatók a kórokozók.

A medence tisztítás házilag nem oldható meg hatékonyan. Mindig használj bevizsgált, előírásoknak megfelelő vegyszereket, amik kifejezetten medence víz kondicionáláshoz készültek, és mindig pontosan kövesd a címkén feltüntetett adagolási útmutatókat.

A vízkezelés megkönnyítése érdekében több medence tisztító szett is található a kínálatunkban külön a tavaszi szezonnyitáshoz, családi medencék első vízkezeléséhez valamint jakuzzik vizének tisztán tartásához.