Szűrés

Ár
908 Ft - 1 272 Ft
Márka
Hely
Azonosító

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Madárijesztők, rovarszalagok

A madarak a kert tulajdonosnak rengeteg kárt okoznak. Megdézsmálják a gyümölcsöket, a szőlőt, kicsipegetik az elvetett magokat a földből.
A madárkár elleni védekezésben a legfontosabb szabály, a madarak távol tartása. Semmiképpen sem lehet az a cél, hogy a kárt okozó madárfajokat kiirtsuk, hiszen lehetnek köztük védett madarak is.

Tovább

A madarak elleni védekezésnek több módja van. A madárijesztők, szalmabábok különböző, ember formájú figurák azt próbálják imitálni, hogy a gazda ott van a keözelben és elhessegeti a kertjébe betolakodókat. A madárriasztó szalag, ami fényesen csillog és a legkisebbb fuvalat hatásásra is mozog, szintén segítségünkre lehet a madarak elleni védekezésben. Házilag színes, fényes szalagokkal, fonalra felakasztott CD-kel is megpróbálhatjuk elriasztani a madarakat.


A rovarfogó szalagok a kertünk apró kártevői elleni védekezést segítik. A ragadós szalagok a fákon élő hernyók, hangyák, levéltetvek ellen nyújt gyors és környezetbarát megoldást. A rovarfogó szalag általában mindkét oldalán ragacsos szalag, amely a fa törzse köré tekerve mechanikus akadály a kártevők számára. A rovarfogó szalag kertben, parkokban és erdőkben is használható.
A ragacsos rovarfogó lapkák a fákra akasztva vagy a virágcserépbe helyezve fogják meg a rovarokat.

Tovább