TOP produkty

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

GREYTEX160 árnyékolóháló antracit 1,5*10 m

GREYTEX160 árnyékolóháló antracit 1,5*10 m
GREYTEX160 árnyékolóháló antracit 1,5*10 m
GREYTEX160 árnyékolóháló antracit 1,5*10 m
GREYTEX160 árnyékolóháló antracit 1,5*10 m
GREYTEX160 árnyékolóháló antracit 1,5*10 m
GREYTEX160 árnyékolóháló antracit 1,5*10 m
GREYTEX160 árnyékolóháló antracit 1,5*10 m

Kiválóan alkalmas lakóterületek, telkek, teraszok, játszóterek, kertek elkerítésére, határolására. Speciális UV stabilizátorral készült alapanyag, melynek köszönhetően rendkívül tartós, ellenáll a nap anyagkárosító sugárzásának. Könnyen vágható, vágás után sem bomlik le. Telepítése, felszerelése rendkívül egyszerű.

Viac
Méret :
1,5x10m
Várható szállítás :
30.03.2024
Ďalšie údaje
Skladom
10 700 Ft
Podrobnosti
"Árnyékolóhálók rögzítése

Az árnyékolóhálók kerítéshez való rögzítése egy olyan feladat, amely megköveteli a gondosságot és a megfelelő előkészületeket. Elsőként fontos megjegyezni, hogy a kiválasztott rögzítési módszer megfeleljen a háló anyagának és a kerítés típusának. Egy gyakori hiba, hogy a kertészek nem veszik figyelembe a háló anyagának és a kerítés szerkezetének összeférhetőségét, ami károsíthatja a hálót vagy a kerítést.

A megfelelő rögzítő eszközök kiválasztása kulcsfontosságú. Drótkötözők, kábelkötegelők vagy speciális árnyékolóháló rögzítőelemek használata javasolt. Ezek biztosítják, hogy a háló biztonságosan rögzüljön a kerítéshez anélkül, hogy kárt tenne benne. Egy másik gyakori hiba, hogy a rögzítőelemeket túl szorosan helyezik el, ami a háló megereszkedéséhez vagy szakadásához vezethet.

A háló megfelelő feszítése szintén fontos. Úgy kell rögzíteni, hogy ellenálljon a szélnek és az időjárásnak, de nem annyira szoros, hogy ez a háló anyagának károsodásához vezessen. A rögzítési pontok egyenletes elosztása szintén kulcsfontosságú. Ha a rögzítési pontok túl távol vannak egymástól, a háló megereszkedhet vagy szakadhat.

Az árnyékolóháló anyagának kitétele az időjárásnak egy másik figyelembe veendő szempont. A háló anyagának UV állónak és időjárásállónak kell lennie, hogy hosszú távon is megőrizze minőségét. Az árnyékolóhálók túlzott kitétele az időjárásnak, például erős napsütésnek vagy heves esőzéseknek, gyorsabban elhasználódhat.

A rögzítés előtti megfelelő előkészítés és mérés során figyelembe kell venni az alábbiakat: a hálót a kerítés méreteihez kell igazítani, és a rögzítési pontokat előre meg kell tervezni, hogy biztosítsuk a háló egyenletes elosztását és stabil rögzítését. A háló méretének és a kerítés méretének megfelelő összehangolása nélkül a rögzítés nem lesz optimális.

Összefoglalva, az árnyékolóhálók rögzítése során a legfontosabb szempontok a megfelelő rögzítőeszközök kiválasztása, a háló megfelelő feszítése, a rögzítési pontok egyenletes elosztása, az anyag időjárásállóságának figyelembe vétele és az előkészítés és mérés gondossága. Ezek a lépések segítenek elkerülni a gyakori hibákat és biztosítani a háló hosszú távú stabilitását és funkcióját."
Údajov
Színfajta
Márka
Énkertem Kertshop
Azonosító
28603
EAN kód
8585041870178; 28603
EAN číslo
9854
Hmotnosť
2 kg/db
Hodnotenia

Neexistuje žiadny názor

Doplnkové výrobky