Filtrovať

Cena
7 480 Ft - 67 620 Ft
Márka

TOP produkty

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Párakapu

Kellemes hűsölés a tikkasztó nyári melegben. A legnagyobb kánikulában, napközben is akár 10°C hőmérsékletcsökkenést érhetünk el a párakapu segítségével. 35°C-nál a hőérzet így 25°C is lehet. Nem kell megvárni az esti lehűlést, Ön akár fényes nappal is élvezheti a kertet, teraszt otthon. A párakapu kellemes vízpermetfüggönyt hoz létre, ezzel hűsíti a környezetet.

Az elv rendkívül egyszerű: ami párolog, az hűl is. A precíziós fúvókák által kibocsátott finom permet a napfény és a meleg hatására elpárolog, és ez akár 6–9 °C-kal is csökkenti a hűtött felület hőmérsékletét. A normál vízhálózati nyomáson (3–8 bar) üzemel.

A személyi és teraszhűtés előnyei:

- nem fogyaszt áramot, minimális a vízfogyasztása,

- kifejezetten külső alkalmazásra készült,

- könnyen és gyorsan felszerelhető, minimális a karbantartása,

- megköti a port, a polleneket, tisztítja a levegőt.

Előnyök:

  • akár 6-9 fokkal csökkenti a környezeti hőmérsékletet
  • megköti a port, pollent, távol tartja a rovarokat
  • egészséges vízalapú hűtés
  • a készlet mindent tartalmaz ami, a működéshez és a felszereléshez szükséges
Azonosító :
OR 94160
Skladom
26 190 Ft

- 3-5m2 kültéri hűtéshez

- 3db speciális réz párásító fúvóka (acél betétes víz porlasztó fúvóka)

- Hajlítható, formatartó PVC cső

- Normál kuplung csatlakozású teraszhűtő készülék

- Napozáshoz, sütögetéshez, kerti pihenéshez

- Kültéri hűtő teljesítmény: 5-6 fok

Azonosító :
OR 10360
Skladom
20 851 Ft

Kerti Szolár zuhany
A nap melegét a fekete műanyag zuhanytest elnyeli, ezáltal melegíti a belsejében található vizet.
Űrtartalma 20 l, keverőcsappal ellátva.
Elhelyezéséhez egy sík, sima beton felületet kell kialakítani.
A zuhanyt ezen a talapzaton négy darab talpcsavarral kell rögzíteni.

Azonosító :
7514020
Skladom
66 431 Ft

Egyszerű mechanikus "tojásfőző" időzítő. A legegyszerűbb szeleppel egybeépített mechanikus időzítő. Az öntözövezérlő teteje egyben az öntözési időzítő is. Könnyen és gyorsan beállíthatjuk a mechanikus órával az egyszeri öntözési időt. A beállított öntözési idő lejárta után automatikusan lezár a vezérlő.

Az Orbit mechanikus öntözésvezérlője tökéletes megoldást nyújt előkertek, díszágyasok, haszonkertek és hobbista öntöző megoldások gyors és egyszerű öntözéséhez.

Azonosító :
OR 94204
Skladom
7 480 Ft
WL-Z1015 White line Kerti vízpára 15m A készlet tartalma: - 1 5m tömlő - adapter gyors csatlakozáshoz szűrővel - 8x sárgaréz permetező fúvóka - 8x tömlő rögzítés - 8x tömlő rögzítés Tulajdonságok: - 10-12 ° C-kal csökkenti a környezeti hőmérsékletet - közvetlen csatlakozás lehetősége kerti tömlő vagy csap - könnyű a fúvókák tisztítása - taszítja a szúnyogokat és rovarokat - elnyeli a port a levegőben - állítható ködszög EAN: 5907544429692
Azonosító :
95840
Skladom
13 600 Ft

A Rain Click Mist egy tökéletes megoldás a párásítás vezérléséhez. Hálózati csapra szerelhető, így ideális kiegészítője az Orbit Basic teraszhűtő szettnek, ha szabályozni szeretnénk a párásítást. Rövid időintervallumokban szabályozhatjuk a párásító aktív működését aszerint, hogy milyen fokú páratartalmat, hűtést kívánunk elérni.

A Rain Click Mist kezelése felhasználóbarát és rendkívül egyszerű. Nincs más dolgunk, csak felszerelni a csapra, és profi módon szabályozhatjuk a teraszhűtő készülékek, párakapuk működését. A nyári forróság elengedhetetlen tartozéka.

Azonosító :
R 200.6800400
Skladom
19 963 Ft

Kool-Kit Párakapu Bővítőszett

Kellemes hűsölés a tikkasztó nyári melegben. A legnagyobb kánikulában, napközben is akár 10°C hőmérsékletcsökkenést érhetünk el a párakapu segítségével. 35°C-nál a hőérzet így 25°C is lehet. Nem kell megvárni az esti lehűlést, Ön akár fényes nappal is élvezheti a kertet, teraszt otthon. A párakapu kellemes vízpermetfüggönyt hoz létre, ezzel hűsíti a környezetet.

Az Orbit Basic Teraszhűtő Bővítőszett önmagában nem használható! Az alapszett hosszúsága toldható meg vele 3 méterenként. Csatlakoztatása csak egy mozdulat, a párásító alapszett végén lévő lezáró kupakot tekerjük le és illesszük hozzá az újabb párásító szakaszt. Az így összeszerelt kerti csapra csatlakoztatható vonalas teraszhűtő hossza összesen 15-18 méter lehet. Az ezt követő szakaszon már látványosan csökken a vízporlasztás minősége.


Objednateľné
12 084 Ft

Gyorsan és egyszerűen üzembehelyezhető szolár zuhany, műanyag tartály testtel. A zuhany működtetése a gyors-csatlakozónak köszönhetően nem igényel vízvezeték szerelést, mivel egyszerűen a kerti csapról megtáplálhatjuk.

Tulajdonságok

Magasság 220 cm ø 13 cm

Hasznos űrméret 23 Liter

Fúrt fém talp az egyszerű rögzítéshez (csavarok mellékelve)

Fém csap és keverőszelep melynek segítségével a kívánt vízhómérséklet beállítható.

Gyors-csatlakozó az egyszerű bekötéshez.

Azonosító :
7504625
Objednateľné
67 620 Ft

Az Orbit Portable felcsíptethető teraszhűtés nevéből adódóan családi házak teraszain napernyőre csíptetve, mozgatható tetővel fedett kisebb területek, asztalok, kerti szaletlik kültéri klimatizálására alkalmas. A Portable teraszhűtő készülék nincsen fixen rögzítve, a szezon végével, vagy az árnyékoló mozgatása esetén könnyedén eltávolítható, áthelyezhető.

Azonosító :
OR 20066
Objednateľné
14 045 Ft
WL-Z1007 Withe Line Kerti vízköd 7,5m A készlet tartalma: - 7,5 m tömlő - adapter szűrővel történő gyors összekapcsoláshoz - 5x sárgaréz szórófej - 5x tömlőbilincs - 5x tömlőbilincs Tulajdonságok: - 10-12 ° C-kal csökkenti a környezeti hőmérsékletet - közvetlen csatlakozás lehetősége a kerti tömlő vagy csap - a fúvókák egyszerű tisztítása - taszítja a szúnyogokat és rovarokat - felszívja a port a levegőben . EAN: 5907544429685
Azonosító :
95830
Objednateľné
8 435 Ft
A nagyobb zuhanyfejnek köszönhetően a saját kertben való zuhanyozás további felüdülést nyújtó élvezet. A tarsus stabil tartást garantál a pázsiton vagy a teraszon az esernyőtartóban. Mindig a megfelelő magasság: egyszerűen állítsa be a fúvóka megfelelő magasságát a zuhanyrúdon lévő gomb megnyomásával Az elzáró szelepen keresztül szabályozhatja a víz áramlását. Választhat erősebb vagy lágyabb permetet. Magasság: 207 cm
Azonosító :
00961-20
Objednateľné
15 590 Ft

Ne izzadjon feleslegesen, élvezze inkább hűvösen a nyarat hobbyklímával!

 

A nyári forróság sokunk számára kihívást jelent. A teraszhűtés azonban megoldást nyújt a megterhelő időszakra.

 

Hobbyklíma rendszereink között megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt. Legyen az terasz-, vagy személyi hűtés, készülékeink minőségében nem fog csalatkozni. Hobby klímáink működtetéséhez csupán hálózati víznyomás szükséges, áramfelvételt nem igényelnek. A vízfogyasztásuk elenyésző, pénztárca és környezetbarát. Termékeink UV védettek, a Nap nem kezdi ki őket. Előírás szerinti használat mellett 2 évig terjedő garanciát adunk rájuk.

 

Tegye próbára őket és élvezze hűvösen a nyarat!