Szűrés

Ár
435 Ft - 82 437 Ft
Méret
Színfajta
Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Komposztálás, lombgyűjtés

A komposztálás elősegíti a hulladékcsökkentést, a környezetvédelmet és a fenntartható kertészkedést, miközben csökkenti a szerves hulladék lerakóhelyeken való lerakódását, ezáltal hozzájárul a környezetszennyezés csökkentéséhez is.

Fedezze fel a kerti műanyag komposztálók új generációját, amelyek forradalmasítják a háztartási hulladékkezelést! Ezek a modern komposztálók nemcsak praktikusak és hatékonyak, de kertjének esztétikai megjelenését is növelik.

  1. Környezetbarát Megoldás A műanyag komposztálóink azoknak készültek, akik elkötelezettek a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett. Ezekkel a komposztálókkal csökkentheti szemétszállítási költségeit, miközben csökkenti ökológiai lábnyomát.

  2. Tartós és Időjárásálló Anyagok Minden komposztálónk UV-álló, magas minőségű műanyagból készül, ami biztosítja, hogy éveken át ellenálljon az időjárási viszontagságoknak. Nem rozsdásodnak, nem korhadnak és nem repedeznek meg.

  3. Egyszerű Telepítés és Használat A komposztálóink könnyen összeszerelhetők, nem igényelnek szakértelmet vagy speciális szerszámokat. Egyszerűen csak helyezze őket a kert egy alkalmas részébe, és kezdje el használni.

  4. Hatékony Komposztálási Folyamat Kialakításuknak köszönhetően ezek a komposztálók gyorsítják a szerves anyag lebomlási folyamatát, így gyorsabban juthat értékes, tápanyagban gazdag komposzthoz.

  5. Illatmentes és Higiénikus A műanyag komposztálók zárt rendszere megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését és távol tartja a kártevőket, így tiszta és higiénikus környezetet biztosít.

  6. Változatos Méretek és Formák Kínálatunkban számos különböző méretű és formájú komposztáló található, így biztosan megtalálja azt, ami tökéletesen illeszkedik kertjének méretéhez és stílusához.

  7. Könnyű Karbantartás A komposztálók tisztítása egyszerű és gyors. A tartós műanyag anyagnak köszönhetően csak egy gyors öblítésre van szükség, hogy újra tisztának és frissnek tűnjön.

  8. Többfunkciós Felhasználás A komposztált anyagot használhatja kertjében talajjavítóként, növényei táplálására, vagy természetes műtrágyaként, így csökkenti a műtrágyákra és talajjavítókra fordított költségeit.

  9. Befektetés a Jövőbe Egy műanyag komposztáló beruházása nemcsak a környezetünk megóvásában segít, hanem hosszú távú megtakarítást is jelent a háztartás számára. Vegyen részt Ön is a zöldebb és fenntarthatóbb jövő építésében!