Szűrés

Ár
193 Ft - 7 685 Ft
Méret
Színfajta
Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Munkaruha kiegészítők

Fedezze fel munkaruházati kiegészítőink széles választékát, amelyek a munkavédelem és kényelem minden aspektusát lefedik. A kínálatban megtalálhatóak sisakok, térdeplők, szűrők, permetezéshez használt álarcok, kötények, sapkák, zoknik és egyéb eszközök.

Mindegyik termékünk a legmagasabb színvonalú anyagokból készül, hogy biztosítsa a maximális védelmet és tartósságot. A kiegészítők minden iparág igényeit kielégítik, segítve a munkavállalókat abban, hogy biztonságosan és kényelmesen végezhessék munkájukat.

Széles választékunknak köszönhetően minden munkahelyi környezethez megtalálhatja a megfelelő kiegészítőket. Minden termékünk könnyen integrálható a már meglévő munkaruházatba.

Vásároljon most munkaruházati kiegészítőink közül, és biztosítsa a maximális védelmet és kényelmet munkatársai számára!

Ismerje meg munkaruházati kiegészítőink széles választékát, amelyek kifejezetten a munkavállalók védelmének és kényelmének biztosítására lettek tervezve. Ebben a kategóriában minden szükséges eszközt megtalál, amelyek nélkülözhetetlenek lehetnek a munkavégzés során.

A kategóriánkban található sisakok, amelyek maximális fejvédelmet nyújtanak, különféle anyagokból és kialakításokban kaphatóak. A térdeplők segítenek megóvni a térdet a folyamatos terheléstől és a kemény felületektől. A szűrők és permetezéshez használt álarcok a légzőszervek védelmét szolgálják a különféle részecskék és vegyi anyagok ellen.

A kötények kiváló védelmet nyújtanak a munkaruhának és a viselőjének, míg a kényelmes sapkák és zoknik védik a fejet és a lábat a hidegtől és a nedvességtől. Ezek a termékek a munkavállalók számára nemcsak a védelmet, hanem a kényelmet is biztosítják a munkanap során.

Mindegyik termékünk gondosan kiválasztott, magas minőségű anyagokból készül, hogy hosszú távon is megbízható védelmet és tartósságot biztosítson. A kiegészítők minden iparág igényeit kielégítik, legyen szó építőiparról, mezőgazdaságról, egészségügyről vagy vendéglátásról.

Széles szín-, méret- és stílusválasztékunknak köszönhetően minden munkavállaló megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kiegészítőket. A termékeink egyszerűek és praktikusak, könnyen integrálhatóak a már meglévő munkaruházatba.

Böngésszen kategóriánkban, és válassza ki azokat a munkaruházati kiegészítőket, amelyek a legjobban megfelelnek munkahelyi igényeinek. A gyors szállítás és a kiváló ügyfélszolgálat garantálja, hogy a vásárlás élménye zökkenőmentes és kényelmes legyen. Vásároljon most, és biztosítsa a maximális védelmet és kényelmet munkatársai számára!