Csíráztatása: 1,5 ek. magot öblítsünk át alaposan, majd helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-20°C. Kb. 3-6 nap múlva fogyasztható.
Tulajdonságai :
-70% mungóbab + 30% retek
-vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag
-fehérjedús
-enyhe-fűszeres ízhatású
Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat.
Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013).
Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat.
Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.
Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!
HÍVÁS
18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás