Csíráztatása: 1,5 ek. magot öblítsünk át alaposan, majd helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-20°C. Kb. 2-3 nap múlva fogyasztható.
Tulajdonságai:
Roppanós, enyhén édeskés ízű
Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét
Fehérjében és vitaminokban gazdag
Jótékony hatású csontokra, izmokra, érrendszerre
Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat.
Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013).
Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat.
Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.
Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!
HÍVÁS
18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás