Csíráztatása: 1 ek. magot helyezzünk csíráztató rácsra, töltsük meg a rács alatti tálat vízzel, úgy, hogy a magok ne álljanak vízben. Tegyük világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A rács alatti tálból elpárolgó vizet időnként pótoljuk. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-21°C. Kb. 5-10 nap múlva a levágott kis hajtások (mikrozöldségek) fogyaszthatók.
Tulajdonságai :
o magas B-C-E-vitamin- és karotintartalom
o baktériumölő hatású
o antioxidánsban gazdag
o erős, fűszeres, különösen friss ízű
Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl zsázsa csíráztatót és MicroGreen Garden készletet.
Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013).
Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat.
Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.
Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!
HÍVÁS
18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás