TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Biocera fasebkezelő és oltóviasz 200g

Biocera fasebkezelő és oltóviasz 200g
Biocera fasebkezelő és oltóviasz 200g
ÖSSZETEVŐK: méhviasz, fenyőgyanta, faggyú, növényi olajok, alkohol stb .
ALKALMAZÁSI TERÜLET:
felhasználható gyümölcsfák, szőlő, díszfák stb. metszéseinél, ágtöréseinél, nagyobb ágak levágásánál, oltásnál, illetve vihar és állati kártételek esetén vagy egyéb módon keletkezett sebfelületek lezárására, fertőtlenítésére, a sérült felület védelmére a gyógyulásig.


A BIOCERA fasebkezelő és oltóviasz hatóanyagai természetes eredetűek felkenés után azonnal behatolnak 1-2 mm mélyen a fa szöveteibe és elpusztítják az ott lévő, vagy a vágás következtében a felületre került gombákat és baktériumokat. A fasebkezelő szer hatása az alkohol azonnali, a méhviasz és a fenyőgyanta tartós fertőtlenítő hatásán alapszik. Az egyéb adalékok biztosítják a bevonat rugalmasságát és tartósságát. A megszilárdulás során keletkező film védi a sebfelületet a további fertőződéstől és megakadályozza a sejtnedvek eltávozását. A Biocera a sebet gyógyítja és egyidejűleg le is zárja, hosszan tartó védelmet biztosít. Az elnyújtott száradási idő biztosítja az alkohol tartós fertőtlenítő hatását, míg a bevonat rugalmassága –különösen a nyári melegben- jelentősen csökkenti a repedezési hajlamot, biztosítja a sebfelület tartós fedését még a növekedési periódusban is.


A BIOCERA kiváló konzisztenciája folytán könnyen felkenhető erős szálú ecsetel, spatulával vagy laposra vágott ágdarabbal. Külön előnye, hogy nem fagyveszélyes, -10 O C-ig jól kenhető. Denaturált szesszel hígítható, illetve a munkaeszközről lemosható.


Tűzveszélyességi fokozat: II.
Ajánlott védőfelszerelés: gumikesztyű.
Tárolás: naptól és sugárzó hőtől védett raktárban.
Eltartható: 2 évig.

Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!

18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás
Várható szállítás :
2024.04.26
További adatok
Raktáron
2 308 Ft
Adatok
Márka
Énkertem Kertshop
Azonosító
Biocera200
EAN kód
5997525738134; Biocera200; 5997412764789
Cikkszám
12135
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek