Szűrés

Ár
1 971 Ft - 68 900 Ft
Méret
Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Lombgyűjtő zsákok, kerti szemetesek, felszedők

Az ősz beköszöntével a kertben is egyre több a teendő. A lehulló levelek nem csak a kert szépségét, de a növények egészségét is veszélyeztethetik. Szerencsére webshopunkban minden szükséges eszközt megtalál, amelyekkel könnyedén rendet tarthat:

  • Lombgyűjtő zsákok: Erős és strapabíró zsákok, amelyekben gyorsan és egyszerűen gyűjtheti össze a lehullott leveleket.
  • Kerti szemetesek: Kiváló minőségű, időjárásálló szemetesek, amelyek nem csak praktikusak, de a kertjében is jól mutatnak.
  • Levélgyűjtők: Hatékony eszközök a levelek összegyűjtéséhez, amelyekkel pillanatok alatt tisztíthatja meg kertjét.
  • Felszedők: Könnyen használható, ergonomikus kialakítású eszközök, amelyekkel a lehullott levelek, ágak és egyéb kerti hulladékok felszedése gyerekjáték.

Ne hagyja, hogy a kerti munka elvegye az őszi szépség élvezetét! Válassza ki nálunk a legjobb eszközöket, és tegye kertjét újra ragyogóvá!

Az Őszi Kert Rendben Tartásának Mesterei: Eszközeinkkel Egyszerűbb a Munka

Ahogy az ősz beköszönt, a kertekben is egyre több a teendő. A lehulló levelek, ágak és egyéb kerti hulladékok nem csak a kert rendezettségét veszélyeztetik, de a növények egészségére is káros hatással lehetnek. Szerencsére webshopunk kínálatában olyan eszközöket talál, amelyekkel a kerti munka nem csak hatékonyabb, de élvezetesebb is lesz.

  • Lombgyűjtő zsákok: Az általunk kínált lombgyűjtő zsákok kiváló minőségű anyagból készülnek, így garantáltan nem szakadnak el még a legnehezebb terhelés alatt sem. Nagy kapacitásuknak köszönhetően kevesebb cserélgetéssel is megúszhatja a munkát.

  • Kerti szemetesek: A kerti szemetesek nem csak funkcionálisak, de esztétikus kialakításuknak köszönhetően a kert díszei is lehetnek. Időjárásálló anyaguknak köszönhetően hosszú éveken át szolgálják majd Önt.

  • Levélgyűjtők: A levélgyűjtők ergonomikus kialakítása megkönnyíti a munkát és kíméli a hátát. A levelek gyors és hatékony összegyűjtése még sosem volt ilyen egyszerű.

  • Felszedők: A kisebb ágak, gallyak és egyéb kerti hulladékok felszedése gyakran időigényes munka. Az általunk kínált felszedőkkel azonban pillanatok alatt megtisztíthatja kertjét.