TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+36706748346 | sateam@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Blog

Kerti szerszámok gyerekeknek

2021.03.06 11:05
Kerti szerszámok gyerekeknek

A kertészkedésbe való bevonás rendkívül hasznos lehet a gyermekek számára. A kisgyermekek kerti munkákba történő bevonásának számos előnye van.

Kerti szerszámokkal a szabadban töltött idő értékes és élvezetes lesz.

A kisgyermekek számára a kertészkedés lehetővé tétele számos okból hasznos lehet. A minőségi, felügyelt szabadban töltött idő kiválóan alkalmas arra, hogy a kisgyermekek jobban átélhessék és megérezzék a körülöttük lévő világot. A magok ásásával, ültetésével és ápolásával olyan készségeket fejlesztenek, mint a kérdezés, az érvelés, és elősegítik a felelősségtudat kialakulását is. Kerti szerszámok használatával a kisgyermekeknél észrevétlenül is fejlesztjük a finommotorikus készségeiket. A megfelelő felszerelés kiválasztása azonban kulcsfontosságú.

 Ahhoz, hogy a megfelelő kerti szerszámokat kiválasszuk, először gondoljuk végig, hogy milyen eszközökre lesz szükségünk. Nem minden kis szerszámkészlet alkalmas kerti munkára, van, amit inkább homokozóban tudnak jól használni a gyermekek.

Ideális esetben a kisgyermek méretű kerti szerszámok könnyűek és masszívak. Így megkönnyíthetjük az eszközök használatát, és megelőzhetjük a sérüléseket is. Ha kisgyermek kerti szerszámkészletet választunk, első körben fém fejű szerszámokat keressünk.

A legjobb kisgyermek kerti szerszámok

A kisgyermekek számára olyan kerti szerszámokat válasszunk, amelyek lehetővé teszik, hogy törésmentesen ássanak, gereblyézzenek, öntözzenek. Keressen olyan élénk színű szerszámokat, amelyek vonzóak a gyerekeknek, élénk színeket, amelyek különösen vonzóak a gyerekek számára. Nem csak nekik fog tetszeni, de könnyű megtalálni/észrevenni a kertben is.

A kisgyermekekkel közös kertészkedés során a biztonság a legfontosabb. Ne engedjük a gyermekeket egyedül használni ezeket az eszközöket, biztosítsuk az állandó felügyeletet.

Ha úgy dönt, hogy kerti szerszámokat vásárol kisgyermekek számára, fontolja meg megfelelő védőruházat vásárlását is. Ide tartoznak a gyerek kerti kesztyűk, kerti kötények, védőcsizmák.

 

Nézzen szét az Énkertem Kertshop kínálatában, és ne csak gyermekének, ha saját részre is vásároljon kerti szerszámokat és egyéb kiegészítőket!