Szűrés

Ár
14 081 Ft - 66 432 Ft
Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+36 (1) 300 9392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Napvitorla, párakapu, szolárzuhany

Ha a nyári hőségben nem csak a hűvös szobába húzódva vagy a kerti slag alatt keresnéd a felrissülést, akkor a párakaput és a napvitorlát neked találták ki.
A párakapu egy végtelenül egyszerű szerkezet, telepítése rendkívül gyors, az ára kedvező, és a levegőbe juttatott vízpermettel valóban csökkenti a hőérzetet! De nem csak téged tud lehűteni, hanem a környezetében lévő levegőt is. Mindezek mellett megköti a port és távol tartja a bogarakat. Olyan, mint egy egyszerű, kültéri klíma.
A napvitorla segítségével pedig leárnyékolhatod a teraszod, a kerti homokozót vagy éppen a medencét. Különböző méretű és alakú napvitorla kapható: a téglalap és négyszög alakú napvitorla mellett a háromszög alakú is elterjedt az utóbbi időkben. A téglalap alakú napvitorla nagyobb helyek árnyékolására alkalmas, míg a háromszög alakú napvitorla nagy előnye, hogy kisebb helyeken is elfér.

A napvitorla szűrt árnyékot biztosít, azaz nem sötéti le teljes mértékben az árnyékolni kívánt területet. Alatta jár a levegő, ami az árnyékot tovább hűsíti. A napvitorla felszerlés rendkívül egyszerű. A jó minőségű napvitorlák víz- és UV állók.