TOP produkty

+36 (1) 300 9392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Karácsony

Fedezze fel gazdag választékunkat karácsonyi dekorációs termékekből, amelyekkel meghitt és ünnepi hangulatot teremthet otthonában. Díszek, manók, diótörők és sok más várja. Válassza ki a tökéletes csomagolópapírt és karácsonyi világítást, hogy az ajándékozás pillanata még különlegesebb legyen.

Lámpások és kandelláberek teszik teljessé az ünnepi dekorációt. Animált karácsonyi városainkban felfedezheti a karácsony varázslatát, míg mézeskalács figura kollekciónk mosolyt csal az arcokra.

Kínálatunkban minden megtalálható, amire a tökéletes karácsonyi hangulat teremtéséhez szüksége lehet.

Bűvölje el családját és barátait egyedülálló karácsonyi dekorációs termékeinkkel. Kínálatunkban minden megtalálható, amire szüksége lehet a tökéletes ünnepi hangulat megteremtéséhez: karácsonyi díszek, nappali dekorációk, cserépes manók és hagyományos diótörők. Mézeskalács figura kollekciónkkal nem az édességek szerelmesei találnak kedvükre valót, hanem a  nappali vagy éppen a konyha kaphat egy új díszt!

Animált karácsonyi városaink egy kis varázslatot hoznak otthonába. Fedezze fel a részletgazdag, mozgó elemekkel teli tájképeket, amelyekben a karácsony szelleme életre kel. Stílusos lámpásokkal és kandelláberekkel teheti még hangulatosabbá otthonát. Választékunkban számos dizájn és méret közül válogathat. Aranyos kis állatokkal és egyéb kiegészítőkkel pedig gyermekes lelkületűeknek és állatbarátoknak is örömet szerezhetünk.

Válogasson csomagolópapírjaink és karácsonyi világításunk közül, hogy otthona minden szegletét ünnepi fényárban fürdessék. Különleges csomagolással még inkább kiemelheti az ajándékokat.

Az ünnepi időszak a család, a szeretet és az összetartozás ideje.

Segítünk Önnek abban, hogy otthona a lehető legcsodálatosabb hely legyen karácsonykor.