Kiváló minőségű granulált természetes alapú trágya gyümölcsfák és cserjék trágyázására. Ez a növénytáp felhasználható zöldség- és fűszernövénytermesztésben, valamint palánták előkészítésében is. A megfelelően kiválasztott összetétel növeli a talaj termékenységét. A trágyázással elért terméshozam így bőséges, a gyümölcsök és zöldségek vitaminban dúsak és nagyon ízletesek.
Alkalmazási mód:
A trágyát egyenletesen oszlassuk el a növények körül, és lehetőség szerint keverjük össze a talaj felső rétegével. 12-15°C hőmérsékleten használja.
Ültetés során (1m2 -enkénti adag ):
Kis termés (pl.: áfonya, szőlő) - 80-150g
Nagy gyümölcs (pl.: alma, körte) - 100-200g
Leveles zöldségek (pl.: saláta, spenót) - 100-150g
Gyökérzöldségek (pl.: cékla, sárgarépa, retek) - 100-150g
Aromás növények (fűszernövények) - 80-120g
Gyümölcsös zöldségek (pl.: paradicsom, uborka) - 100-150g
Termesztés közben (1 m2-enkénti adag):
Kis gyümölcsök (pl.: áfonya, szőlő) - 150g
Nagy gyümölcsök (pl. alma, körte) - 200g
Leveles zöldségek (pl.: saláta, spenót) - 150g
Gyökérzöldségek (pl.: cékla, sárgarépa, retek) - 150g
Aromás növények (fűszernövények) - 80g
Gyümölcsös zöldségek (pl.: paradicsom, uborka) - 150g
Termőtalaj előkészítés: adagolás 2-6 kg/m3 termőtalaj
Az alábbiakat tartalmazza:
nitrogén (N) - 6%
foszfor (P2O5 ) - 5%
kálium (K2O) - 10%
magnézium (MgO) - 4%