TOP produkty

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Fenyőkéreg, mulcs Borovi vörös, ideál, 80L

Fenyőkéreg, mulcs Borovi vörös, ideál, 80L
Fenyőkéreg, mulcs Borovi vörös, ideál, 80L
Fenyőkéreg, mulcs Borovi vörös, ideál, 80L
Fenyőkéreg, mulcs Borovi vörös, ideál, 80L
Fenyőkéreg, mulcs Borovi vörös, ideál, 80L

Az apró és a nagy kéreg keveréke. Ez az egyik legkedveltebb kérgünk, hiszen a talajtakarás mellett dekoratív jelleggel is bír. Ajánlott terítési vastagság 5-10 cm.

Szép felszínt alakíthatunk ki vele fenyő- és cserjecsoportok alatt. Az apró frakciójú kéregnél az ajánlott minimális terítési vastagság 5 cm. Használhatjuk virágládák, kőedények és dézsák takarására is. Talajtakarásra ez a legmegfelelőbb.

Az ideál borovi vörös fenyőkérgünket 80 L-es zsákokban áruljuk.

Amennyiben nagyobb mennyiséget szeretne rendelni,(min. 45 zsák.) kérjen egyedi szállítási árat e-mailben (info@sateam.hu) vagy telefonon: 06 23 453 453.

Mennyiségi kedvezményt 100 zsák felett tudunk biztosítani.

Amennyiben kertépítőként vagy viszonteladóként szeretne vásárolni, regisztráljon nálunk a rendeles@sateam.hu email címen, céges adatai és tevékenységi körének megadásával.


A webshop raklapos országos kiszállítási árral dolgozik, amely adott esetben magasabb lehet, mint a saját autóinkkal történő kiszállítás.

.

Viac
Várható szállítás :
30.03.2024
Ďalšie údaje
Skladom
3 118 Ft
Podrobnosti

A Borovi vörös ideál fenyőkéreg, amely az apró és a nagy fenyőkéreg keverékét tartalmazza, számos előnnyel jár a kertekben és más tájrendezési projektekben.

 

Előnyei:

Dekoratív megjelenés és talajtakarás: A keverék vöröses barnás színe esztétikai értéket ad a kertnek. A kis és nagy kéreg kombinációja dekoratív jelleggel bír, kellemes és természetes megjelenést kölcsönözve a kertnek. A mulcs réteg kiválóan alkalmas talajtakarásra, amely segít megőrizni a talaj nedvességét és védelmet nyújt a kiszáradás ellen. Ez különösen fontos szárazabb időszakokban vagy forró nyári napokon.

Gyomok elleni védelem: A mulcs réteg megakadályozza a gyomok növekedését, mivel fizikai akadályt képez a talaj felszínén. Ez csökkenti a gyomirtó szerek használatának szükségességét és fenntartja a kert rendezett megjelenését.

Hőszabályozás: A mulcs réteg segít a talaj hőmérsékletének szabályozásában, megakadályozva a túlzott hőmérséklet-ingadozásokat a talajban. Ez különösen fontos a növények számára érzékenyebb időszakokban.

Vízáteresztő képesség: A fenyőkéreg a talajon elvezeti a vizet, lehetővé téve a gyors lefolyást, miközben segít a talaj nedvességének megőrzésében.

Ajánlott terítési vastagság: Az 5-10 cm-es terítési vastagság optimális védelmet és esztétikai hatást biztosít a kertben

A fenyőkéreg tehát nemcsak praktikus, hanem dekoratív megoldás is, amely több szempontból is előnyös lehet a kerti területeken és tájrendezési projektekben. A megfelelő vastagságú terítés és rendszeres gondozás hozzájárulhat a kert egészségéhez és szépségéhez.

 

Geotextíliával a gyomok ellen:

Az Ideál mulcs alkalmazása kertünkben geotextíliával kombinálva hatékony és tartós eredményeket hozhat. A geotextília segíthet abban, hogy a fenyőkéreg réteg még hatékonyabban teljesítse feladatát. Segít a gyomok elleni védelemben, a talajtakarásban és a talajnedvesség megőrzésében.

 

Hogyan alkalmazzuk?

Előkészítés: Tisztítsa meg a kiválasztott területet a gyomoktól és egyéb felesleges növényektől, majd szükség esetén simítsa le a talajt.

Geotextília lerakása: Terítse le a geotextíliát a kiválasztott területen. Vágja le a geotextíliát a megfelelő méretre, hogy az egész területet lefedje. Rögzítse a geotextíliát a talajhoz sűrűn elhelyezett földszegelés a rögzítő eszközök segítségével.

Mulcs réteg terítése: Terítse el a fenyőkérget a geotextília felszínén az ajánlott terítési vastagság (5-10 cm) betartásával. A mulcs réteg egyenletes és állandó vastagságú legyen az egész területen. Ügyeljen a növények környezetére. Ha a növények közelében használja a mulcsot, ügyeljen arra, hogy ne fedje le túlságosan a törzsüket. Hagyjon kis szabad területet a növények fejlődésének.

A fenyőkéreg és geotextília kombinációja segít megőrizni a kert rendezett és ápolt megjelenését, minimalizálni a gyomnövekedést.

 

Webáruházunk számos talajtakarót, talajvédőt kínál:

Talajtakarók, talajvédők

Údajov
Márka
Énkertem Kertshop
Azonosító
2255377823861
EAN kód
2255377823861
EAN číslo
1747
Hmotnosť
18 kg/db
Hodnotenia

Neexistuje žiadny názor

Doplnkové výrobky