TOP produkty

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Mixton natúr 25 kg szett

Mixton natúr 25 kg szett
Mixton natúr 25 kg szett

Közel 2 éves elkészítő és fejlesztő munka után immáron kézzel fogható egy olyan új, innovatív, exkluzív megjelenést biztosító stabilizált, vízáteresztő kőburkolat, mely teljes mértékben vízáteresztő, továbbá kül- és beltéren egyaránt használható.

A MIXTON® exkluzív kőburkolatunk egy olyan természetes, szilárd felületet alkot, amely egyesíti magában a vízáteresztő, légáteresztő és nagy mechanikai terhelhetőség előnyös tulajdonságait.

Egy szett 2-2,5 cm vastagságban 0,5 nm-re elegendő.

Viac
Objednateľné
7 620 Ft
Podrobnosti

Egyedülálló módon kiküszöböli a beton, az aszfalt és a macadam burkolatok vízzáró tulajdonságát és lehetővé teszi a csapadékvíz szabad beáramlását a talajba. Rugalmas kötőanyagának köszönhetően repedések nélkül követi az altalaj mozgását. További előnyei a hagyományos nem vízáteresztő burkolatokkal szemben, hogy használata során csökken a környezet zajterhelése, nem koncentrálja a szennyező anyagokat (olaj, szennyvíz stb.), és nem kerül koncentráltan csapadékvíz a csatornarendszerbe, illetve szennyvíztisztítókba.

A burkolat vastagsága a felhasznált kavics szemméretétől függ, az alépítmény kialakítását a burkolat várható jövőbeni terhelése határozza meg. A MIXTON® kőburkolat kétkomponensű poliuretán kötőanyag és kavics keveréke, mely nem igényli a hagyományostól eltérő, speciális eszközök használatát, azonban a későbbi minőségbeli problémák elkerüléséhez a keverési arányok betartására fokozott figyelmet kell fordítani.

A MIXTON® burkolat felhasználási területei:
• Utak, kerékpárutak
• Járdák, sétányok
• Parképítés, tájépítés
• Fatörzsek keretezése
• Partvédelem
• Belső építészet

Údajov
Márka
Mixton
Várható szállítási idő (külső raktár esetén)
25.10.2024
Azonosító
4219483428935
EAN kód
4219483428935
EAN číslo
4109
Hmotnosť
25 kg/db
Min. množstvo objednávky
30 db
Csomagajánlatok
Hodnotenia

Neexistuje žiadny názor

Doplnkové výrobky