BIO-csíramag vöröshagyma 15g
BIO-csíramag vöröshagyma 15g
Csíráztatása: 1,5 ek. magot áztassunk be 12 órára, majd öblítsünk át alaposan. Helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-21°C. Kb. 9-12 nap múlva fogyasztható. Tulajdonságai: Természetes antibiotikum, csökkenti a koleszterinszintet Méregtelenítő és daganatgátló hatású, Gyógyítja a gyulladásokat és fekélyeket Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag Pikáns, aromás, intenzív ízű Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat. Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013). Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat. Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.