BIO-csíramag keverék (lucerna, mungóbab, mustár) 50g
BIO-csíramag keverék (lucerna, mungóbab, mustár) 50g
Csíráztatása: 1,5 ek. magot öblítsünk át alaposan és helyezzük csíráztató tálba. Fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-21°C. Kb. 3-7 nap múlva fogyasztható.
Tulajdonságai :
70% mungóbab, 20% lucerna, 10% mustár
Ásványi anyagokban és fehérjében, rostban gazdag
Pikáns, aromás ízű
Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat.
Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013).
Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját tartalmazhat. Mustárt tartalmaz.
Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.