BIO-csíramag zöldborsó 50g
BIO-csíramag zöldborsó 50g
Csíráztatása: 1,5 ek. magot öblítsünk át alaposan, majd helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-20°C. Kb. 2-3 nap múlva fogyasztható. Tulajdonságai: Roppanós, enyhén édeskés ízű Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét Fehérjében és vitaminokban gazdag Jótékony hatású csontokra, izmokra, érrendszerre Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat. Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013). Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat. Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.