Filtrovať

Cena
636 Ft - 60 025 Ft
Méret
Márka

TOP produkty

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Szúnyog, moly, kullancs ellen

A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. 

A ThermaCELL hordozható speciális szúnyogriasztó készülék egy hatékony eszköz a szúnyogok elleni védelemre. A hatóanyagot egy átitatott lapkából származó, láng nélküli felhevítés során párologtatja el.

 

A készülék működéséhez szükséges hőt egy szabadalmazott butángáz patron biztosítja, melyet a készülékbe kell behelyezni. Ez a butángáz patron akár 12 órán keresztül képes biztosítani a szükséges hőt, így hosszú ideig biztosítva van a szúnyogok elleni védelem. A ThermaCELL készülék így kényelmes és hatékony megoldást kínál a szabadban való tartózkodás során, minimalizálva a szúnyogcsípések kockázatát.
Hely :
EL021
Azonosító :
MR-300G
Skladom
12 990 Ft

A THERMACELL "világjáró" szúnyogriasztó készülék (MR-BP) egy hatékony és hordozható eszköz, amely segít védekezni a szúnyogok és más rovarok ellen utazásunk során. A ThermaCell szúnyogriasztó készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kb. 20 nm-es területen.

A készüléket ajánljuk: vadászathoz, vitorlázáshoz, horgászathoz, kempingezéshez, természetjáráshoz, kerti partikhoz, kertészkedéshez.

A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható.

Minden 7/16” – 28 UNEF menettel forgalmazott kemping gázpalackkal használható, amelyek világszerte beszerezhetők.

Elérhető utántöltők, amelyek csak lapkákat tartalmaznak:

24 órás - M24

48 órás - M48

Hely :
EL022
Azonosító :
MR-BP
Skladom
15 790 Ft

A csomag tartalma 12db (48 óra) utántöltő lapka (gázpatron nélkül!!) thermacell készülékekhez.

Elsősorban a Backpacker készülékhez használatos utántöltő egységcsomag.

Hely :
EL023
Azonosító :
M-48
Skladom
6 909 Ft

A csomag tartalma 6db (24 óra) utántöltő lapka (gázpatron nélkül!!) thermacell készülékekhez. Elsősorban a Backpacker készülékhez használatos utántöltő egységcsomag. ThermaCELL BP-48 utántöltő lapka Backpacker készülékhez

Hely :
EL023
Azonosító :
BP24; m-24
Skladom
4 223 Ft
100 ml űrtartalmú szúnyog és kullancsriasztó aeroszol pumpás kiszerelésben. A hajtógáz nélküli termék védi a környezetet. Szúnyogok ellen legfeljebb 8 órán keresztül, kullancsok ellen legfeljebb 6 órán keresztül nyújt védelmet. Segítségével elekerülhetők a rovarok által okozott súlyos betegségek, mint pl. az agyhártyagyulladás és a Lyme-kór. Használata gyors és könnyű. Fő felhasználhatósági időszaka: áprilistól szeptemberig.

Szúnyogok és kullancso...
Hely :
EL011
Azonosító :
B001
Skladom
1 076 Ft

ThermaCELL hordozható speciális szúnyogriasztó készülék.

A hatóanyagot az átitatott lapkából nyílt láng nélküli felhevítéssel párologtatja el.

Az ehhez szükséges hőt a szabadalmazott butángáz patron biztosítja, amelyet a berendezésbe kell behelyezni.

A butángáz patron 12 órán át biztosítja a hőt.

A berendezés beindítás után felhevíti a hatóanyaglapka alatti fémlapot és az elpárologtatja a hatóanyagot.

Hely :
EL021
Azonosító :
MR-300L
Skladom
12 990 Ft
A Rapid Action kapszulával fokozható az Amplecta AMT 100 szúnyogcsapda hatékonysága: az ember által kibocsátott illatanyagokra megtévesztésig hasonló illatanyag kombinációjával vonzza a szúnyogokat, harapós legyeket és egyéb rovarokat. A kapszula 3 hétig fejti hatását, 3 hetente illik cserélni, hogy csapdánk hatékony maradjon.
Hely :
EL002
Azonosító :
1234002
Skladom
4 990 Ft

Termék leírása

ThermaCELL hordozható speciális szúnyogriasztó készülék.

Újdonság a ThermaCELL-től!

- erősített ház

-ZoneCheckTM monitor, jelzőfénye mutatja a védelem állapotát
- az USA hadserege által tesztelt hatóanyag
- nem allergizál
- mobil, tenyérbe simul, bárhová magunkkal vihető
- tartozék csíptető derékszíjhoz

Azonosító :
MR-450
Utolsó darabok! 
15 483 Ft
A spirál végét gyújtsa meg, majd fújja el a lángot úgy, hogy a spirál vége füstöljön. A felszálló füstnek rovarírtó és riasztó hatása van. Egy spirál több órán keresztül védelmet nyújt. A doboz tartalmazza a használathoz szükséges fémállványkát.
Hely :
EL011
Azonosító :
B012
Utolsó darabok! 
719 Ft

Tartsa szúnyogmentesen kertjét, vagy bármilyen szabadidős területeit az Amplecta AMT 100 szúnyogcsapda segítségével. Garantált védelem akár 1500 m2-en. Használható kertben, teraszon, kempingben, bármilyen szabadidős területen, ahol a szúnyogok kellemetlenné tehetik a kint tartózkodást.


Azonosító :
1234001
Skladom
34 990 Ft

Thermacell R-10 Refill megapack 120 óra (30lap+10patr) - Utántöltő csomag Thermacell kültéri szúnyogriasztó eszközhöz. A megapack 120 órás működési időt biztosít, így előrelátó módon készülhet fel egy hosszabb szabadban töltött időszakra. A csomag tartalmaz 30 lapot és 10 gázpatront. A lapokat beltéri elektromos szúnyogriasztó eszközben használni szigorúan tilos!

Azonosító :
5362745309223
Skladom
23 550 Ft