Szűrés

Ár
523 Ft - 62 512 Ft
Méret
Márka
Hely

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Szúnyog- és kullancsriasztók

A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. 

Tovább

Elegáns megjelenésű, intelligens irtószer- és illatmentes rovarcsapda, melynek beépített UV fénycsöve vonzza be a repülő rovarokat, amik a könnyen cserélhető ragadólapra tapadnak fel. Beltéri használatú termék, mely maximum 50 m² alapterület képes lefedni. Közvetlenül a fali konnektorba csatlakoztatható. A kültéren már bizonyítottan hatékony AMPLECTA szúnyogcsapda termékcsalád beltéri tagja.

Tovább
Hely :
EL012
Raktáron
8 923 Ft
A Rapid Action kapszulával fokozható az Amplecta AMT 100 szúnyogcsapda hatékonysága: az ember által kibocsátott illatanyagokra megtévesztésig hasonló illatanyag kombinációjával vonzza a szúnyogokat, harapós legyeket és egyéb rovarokat. A kapszula 3 hétig fejti hatását, 3 hetente illik cserélni, hogy csapdánk hatékony maradjon.
Tovább
Hely :
EL002
Raktáron
5 626 Ft
100 ml űrtartalmú szúnyog és kullancsriasztó aeroszol pumpás kiszerelésben. A hajtógáz nélküli termék védi a környezetet. Szúnyogok ellen legfeljebb 8 órán keresztül, kullancsok ellen legfeljebb 6 órán keresztül nyújt védelmet. Segítségével elekerülhetők a rovarok által okozott súlyos betegségek, mint pl. az agyhártyagyulladás és a Lyme-kór. Használata gyors és könnyű. Fő felhasználhatósági időszaka: áprilistól szeptemberig.

Szúnyogok és kullanc...
Tovább
Hely :
EL011
Raktáron
895 Ft
Különböző rovarok (pl. szúnyog, méh, darázs, bolha, pók) csípései, valamint csaláncsípés okozta viszkető érzés enyhítésére, a kivörösödés és a duzzanat megelőzésére használható. A csípést követően az érintett bőrfelületet minél hamarabb bekenjük, majd a krémet teljes beszívódásig a bőrbe masszírozzuk. Ha a viszketés újból jelentkezik, ismételje meg az alkalmazást!
Tovább
Hely :
EL012
Raktáron
636 Ft
A Bros árammal működő kompakt rovarcsapda. Ideális otthoni felhasználásra, például a konyhában, étkezőkben, erkélyeken, vagy nyaralókban, kempingezésnél, illetve kerti sütésnél…

Elhelyezés szempontjából kis helyigényű, ajánlott 1,5-3 méter magasságba felfüggesztve használni. A kívánt területen 360º-ban képes védelmet biztosítani a repülő rovarokkal szemben. A rovarcsapda karbantartást nem igényel, rovargyűjtő tálcája gyorsan és könnyen kiüríthető. Az izzó cserélhető....
Tovább
Hely :
EL026
Raktáron
4 191 Ft
A kettős hatású spray nemcsak taszítja a kullancsokat , hanem el is pusztítja. Ruházat és lábbeli használatához. Használat után azonnal működik. Hosszú távú védelmet nyújt - a védőhatás 20 napig tart a ruházaton.
Tovább
Hely :
EL012
Raktáron
1 043 Ft
Bros B003 szúnyog és kullancsriasztó aeroszol 90ml - A permet hatékonyan távol tartja a szúnyogokat max 8 órán keresztül, és a kullancsokat max45 órán át. A kezelni kívánt felület fölé 15 cm-re tartva permetezzen, akár ruhára, akár csípésnek kitett bőrfelületre. Arcára és nyakár tenyerébe fújva kenje fel. Illata kellemes, használata után azonnal hat és nem hagy foltot a ruhán.
Tovább
Hely :
EL012
Raktáron
844 Ft
Bros B208 szúnyog és kullancsriasztó aeroszol Max 90ml - Hatékonyan távol tartja a szúnyogokat max 8 órán keresztül, és a kullancsokat max 5 órán át. A kezelni kívánt felület fölé 15 cm-re tartva permetezzen, akár ruhára, akár csípésnek kitett bőrfelületre. Arcára és nyakár tenyerébe fújva kenje fel. Illata kellemes, használata után azonnal hat és nem hagy foltot a ruhán.
Tovább
Hely :
EL012
Raktáron
1 125 Ft
Védi a szobákat minden rovar ellen. A kialakítás könnyű és gyors összeszerelést és szétszerelést biztosít. A piszkos hálót ki lehet mosni, újra használható.
Tovább
Hely :
EL003
Raktáron
1 118 Ft