TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit

Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit
Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit

Az Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit kiváló minőségű UV-álló, tartós műanyagból készült. Segítségével könnyedén tárolhatja a csapadékvizet. A vízgyűjtő kapacitása: 200 liter


Ehhez használható tanker alap: Vízgyűjtő tanker alap IBAS-S433

 

Az esővízgyűjtőhöz külön megvásárolhatóak az alábbi kiegészítők:

Csap: Csap Esővízgyűjtőhez - Fekete

Csatorna bekötés 20 mm-es gégecsővel (csatorna fúráshoz koronafúró adapterrel): Esővízgyűjtő S1 Csatlakoztató Készlet Ican Set 1

Csatorna bekötés (gégecső és adapter nélkül): Esővízgyűjtő s3 csatlakoztató készlet ican set - szürke

Csap és leeresztő nyílás + falhoz rögzíthető csőtartó (átlátszó cső nélkül): Esővízgyűjtő S4 Csatlakoztató készlet Ican szett - Szürke

Csap és leeresztő nyílás + falhoz rögzíthető csőtartó (átlátszó csővel): Esővízgyűjtő S5 csatlakoztató készlet Ican Set

Csatorna bekötés 40 mm-es gégecsővel (csatorna fúráshoz koronafúró adapterrel): Esővízgyűjtő S6 Csatlakoztató készlet Ican szett

Teljes szett (csap, csatornabekötés, leeresztő nyílás, átlátszó cső, 20 mm-es gégecső, szűrő, koronafúró adapter): Esővízgyűjtő S7 csatlakoztató készlet ican set 7

Csatorna szűrő - csatorna és esővízgyűjtő közé szerelhető: Csatlakozó és belső szűrő IFILZ

Csatorna szűrő csatlakozóval és gégecsővel: Csatlakozó és belső csatorna szűrő IFILWS

Csapadékvíz szűrő csatlakozó nélkül: Csatorna szűrő - IFILW1


Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!

18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás
Bővebben
Méret :
600 x 1066 x 600
Várható szállítás :
2024.04.18
További adatok
Raktáron
14 990 Ft
Részletek

Az Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit kiváló minőségű, erős műanyagból készül, amely ellenáll az UV-sugárzásnak, a szélnek és az alacsonyabb hőmérsékleteknek is. Ez garantálja a tartály hosszú élettartamát és ellenállóságát a változó időjárási viszonyokkal szemben. Emellett a speciális anyag használata nem befolyásolja az esővíz minőségét, így a gyűjtött víz tiszta és felhasználható marad.

A praktikus fedél rendkívül hasznos tulajdonsága a tartálynak, lehetővé téve a vízzel teli hordó könnyű áthelyezését, valamint hatékonyan megakadályozza a szennyeződések, rovarok és más élőlények bejutását. 

Az esővízgyűjtő kialakítása elegáns és letisztult, nem bontja meg a kert esztétikáját. Így nemcsak kiválóan szolgálja a praktikus célt, de harmonikusan illeszkedik a környezetbe, hozzájárulva a kert szépségéhez és rendjéhez. Ennek köszönhetően nemcsak funkcionális, hanem esztétikai értéke is van a kerttervezésben.

 

Népszerű a környezettudatos kerttulajdonosok körében.

Az esővízgyűjtők használata a környezettudatosság és fenntarthatóság növekvő tudatosságával jár együtt. Azok, akik kényelmesen gyűjtenek esővizet, hozzájárulnak a vízkészletek megőrzéséhez és az értékes ivóvízforrások megóvásához.

Pénztárca-barát: Az esővíz hasznosítása pénzt takaríthat meg a vízdíjakon és a kertöntözési költségeken. Az esővízgyűjtők segítségével a felhasználók csökkenthetik a vízszámlájukat, miközben kertjüket és növényeiket is megfelelően öntözik.

Kerti kialakítás és esztétika: Az antracit színű, elegáns megjelenésű esővízgyűjtők nemcsak funkcionálisak, hanem stílusos kerti kiegészítők is. Sokan választják ezeket a gyűjtőket, mert harmonikusan illeszkednek a kert tervezéséhez, növelve annak esztétikai vonzerejét. Kitűnően kombinálható más színekkel, így házuk arculatával is egyensúlyban lehet.

Egyszerű telepítés és karbantartás: A könnyű telepítés és egyszerű karbantartás is hozzájárul a gyűjtők népszerűségéhez. Az Esővízgyűjtő 200 smooth - antracit kiváló minőségű anyagokból készül, így tartóssága és alacsony karbantartási költségei szintén vonzóvá teszik.

Változatos felhasználási lehetőségek: Az esővízgyűjtők sokoldalúsága révén az összegyűjtött víz számos kertészeti célra felhasználható. Ez növeli a gyűjtők funkcionalitását és vonzerőjét.

 

Az esővízgyűjtők műanyag alkotórészei nem jelentenek egészségügyi kockázatot, és biztonságosan használhatók a kertben és otthoni vízgyűjtéshez.

Tisztítás, karbantartás:

Rendszeres tisztítás: A külső felületet rendszeresen tisztítsa meg a lerakódások, port és egyéb szennyeződések eltávolítása érdekében. Ehhez használjon enyhe tisztítószert és vízet, majd alaposan öblítse le.

Fedél tisztítása: Amennyiben a gyűjtő fedelét használja, rendszeresen ellenőrizze és tisztítsa meg. A fedél megakadályozza a szennyeződések és rovarok bejutását a vízbe, így fontos, hogy tiszta és ép legyen.

Átöblítés: Időnként végezze el egy alapos átöblítést a gyűjtő belsejében lévő vízcsatornák és részek tisztítása érdekében. Minden hordót és tartályt érdemes időnként kiüríteni és kitisztítani, hogy ne maradjanak benne hosszabb ideig az esetleges apró szennyeződések vagy baktériumok. 

Téli időjárás: Ha hidegebb idő beköszönt, és nincs szükség a gyűjtő használatára, ürítse ki, hogy elkerülje a víz megfagyását, ami kárt okozhat a gyűjtőben.

 

Méretei:

Átmérő: 600 mm

Magasság: 1066 mm

Térfogat: 200 l

Súly: 4,2kg

Webáruházunk oldalán számos esővízgyűjtő közül választhat:

Esővízgyűjtők

  

Ahhoz, hogy kertünk szép maradjon és növényeink egészségesek legyenek szükségük van megfelelő mennyiségű és minőségű vízre. Hazánkban főként nyáron gyakoriak a szárazabb napok a változékony időjárás miatt, ekkor elengedhetetlen az öntözés és a csapadék pótlása. Ebben az esetben az egyik legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás az esővíz gyűjtése, mellyel jelentős mennyiségű vizet takaríthatunk meg. Az esővízgyűjtés legkényelmesebb módja, hogy a tetőről lefolyó vizet egy esővízgyűjtő tartályba irányítjuk.

Az esővízgyűjtésről bővebben blogunkon olvashat:

Öntözhetünk esővízzel?

Adatok
Színfajta
Márka
Énkertem Kertshop
Azonosító
IDSM200-S433
EAN kód
5905197368276
Cikkszám
14535
Tömeg
4 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek