Szűrés

Ár
893 Ft - 36 167 Ft
Méret
Szín

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Kabát, munkakabát

Strapabíró, nagy igénybevételre tervezett munkakabát divatos, design szinekben.
 
Unod az kopott régi munkásruhádat? Új készletünkben ötvözheted a srtapabíró, nagy igénybevételre tervezett munkáskabátokat és a modern, divatos megjelenésű, karcsúsított fazonú darabokat is. A munkakabát igenis lehet minőségi darab a munkavédelmi szabályok alapján és lehet jólszabott, élénk színű, divatos.Munka- és munkavédelmi ruha alatt olyan ruházatot értünk, amely megvédi a dolgozót a munkája során ért szennyeződésektől, külső behatásoktól, továbbá – az esetek többségében – egységes megjelenést is biztosít, ezzel jelezve a “hovatartozást”.
Sokan összekeverik, de a munkaruházat (vagy formaruha) és a munkavédelmi ruha vagy védőruha nem ugyanazt jelenti – ugyanakkor a köznyelvben mindkettőt munkaruhának nevezzük. Munkaruházat például egy ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs öltönye, amely nincs kitéve nagy mértékű fizikai behatásnak, inkább az egységes megjelenést szolgálja. Védő ruházat ugyanakkor például az építőiparban használatos fejvédő vagy légzésvédő maszk, aminek viszont már az a feladata, hogy megelőzze, megakadályozza a sérülést, károsodást. Persze ez is lehet egységes megjelenésű (például egységes kék sisak céglogóval), és ez esetben már a formaruházattól elvárt funkciót is betölti...
Kik hordanak ma munka- és védőruhát?
Munkaruhát ma nem kötelező biztosítani a dolgozók számára, a vezető ezzel csak hozzájárulhat a könnyebb és kényelmesebb munkavégzéshez. Egy őrző-védő cég potenciája például nagy mértékben csorbulna, ha az állománynak nem lenne egységes a megjelenése, így itt elemi érdek formaruhát viselniük.
A munkaruhával szemben védőruházatot kötelező a munkáltatónak biztosítania, ha a munkavégzés azt megkívánja. Minden esetben kötelező adni és nem választható!