TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Munkaruházat

Az, hogy milyen munkaruházatot választunk, ma már nem csak munkavédelmi szempontból fontos. Sok vállalkozás egyedi megjelenésével is szeretné megmutatni az általa képviselt minőséget.  Munkaruházati kínálunkban minden munkavédelmi termék megtalálható, mely esetében vállaljuk az emblémázást is. Látogasson el üzletünkben, vagy kérjen egyedi ajánlatot nagyobb mennyiségű munkaruházat vásárlására öltöztesse fel csapatát nálunk! 

Márkafüggetlenek vagyunk, ami azt jelenti, hogy igyekszünk a piacon fellelhető összes beszállítóval jó kapcsolatot kiépíteni, így ügyfeleink minden típusú és árfekvésű terméket megtalálnak nálunk. Ha speciális igény merül fel, akkor felkutatjuk az új partnereket vagy elkészíttetjük a teljesen egyedi munkaruházatot.

Üzletünk Budapest határában, Budakeszin található. Várjuk Önt bármikor, akár munkatársaival együtt is. Itt átbeszélhetjük az igényeket, lehetőségeket és megtekinthetik termékportfólióinkat. 

Komplex szolgáltatást nyújtunk: vállaljuk munkaruházat, textíltermékek, pólók, pulóverek, dzsekik és kabátok emblémázását is. Nyomtatunk, hímzünk, szitázunk, fóliázunk.