TOP produkty

+36 (1) 300 9392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Aquamulti -3kg - hármas hatású kombinált vízkezelő tabletta

Aquamulti -3kg - hármas hatású kombinált vízkezelő tabletta
Aquamulti -3kg - hármas hatású kombinált vízkezelő tabletta
Aquamulti -3kg - hármas hatású kombinált vízkezelő tabletta
Aquamulti -3kg - hármas hatású kombinált vízkezelő tabletta
Aquamulti -3kg - hármas hatású kombinált vízkezelő tabletta

Hármas hatású kombinált vízkezelő szer kis medencékhez 90%-os aktív klórtartalommal a lebegő szennyeződések pelyhesítésére, algásodás megelőzésére. 

Alkalmazása: A klórszint beállítása után 20 m3 uszodavízhez hetente adjunk 1 tablettát a szkimmer kosárba vagy az úszó vegyszeradagolóba helyezve. A pH értéket és a klórszintet rendszeresen meg kell mérni. Soha ne dobjuk a tablettát a medencébe, mert kifakítja a burkolat színét. Ideális klórtartalom: 0,6-1,0 mg/liter, ideális pH érték: 7,2-7,6. Szükség esetén korrigálja az értékeket a medence vegyszereinek további adagolásával. A vízkémiai paraméterek beállításához vízelemző szükséges! 

 

Tartalom: triklórizocianursav 97,5%, réz-szulfát 2,5%

Viac
Méret :
200G/tabletta
Várható szállítás :
05.05.2024
Ďalšie údaje
Skladom
9 990 Ft
Podrobnosti

Az Aquamulti hármas hatású kombinált vízkezelő tabletta klórozószert, algaölőt és pelyhesítőszert tartalmaz. Ezek a hatóanyagok lassan oldódnak, és a pH értéket nem befolyásolják. Egy tabletta 200 gramm, így a csomag összesen 15 darab tablettát tartalmaz. Nagyobb kültéri medencékhez, beltéri úszómedencékhez ajánljuk.

 

A medence vizének kezelése:

A medence vízének tisztasága és átláthatósága érdekében elengedhetetlen a megfelelő kezelés. A medencevegyszerek, melyek erre a célra kifejlesztésre kerültek, hatékonyan pusztítják el a kórokozókat és megakadályozzák az algásodást. Fontos kiemelni, hogy ezek a vegyszerek, megfelelő használat mellett, nem járnak semmilyen élettani hatással.

 

Szennyeződések szűrése:

A fizikai szennyeződések szűrése és eltávolítása is kulcsfontosságú a medence tisztaságához. A víz keringetése megfelelő teljesítményű papír vagy homokszűrős vízforgató segítségével szintén elengedhetetlen. Ha ez nem történik megfelelően, a víz még a vegyszerezés ellenére is zavarossá és algássá válhat.

 

A helyes PH-érték beállítása:

A medence vízének pH-értékét rendszeresen ellenőrizni kell pH mérő eszköz segítségével. Az ideális pH-érték 7,2-7,6 között van, és ha eltér, akkor pH plusz vagy pH mínusz alkalmazása szükséges a kiegyensúlyozott érték eléréséhez.

 

Medencevegyszerek hatása az egészségre:

A vegyszerek, amelyeket medencevízkezelésre használnak, általában alacsony koncentrációban vannak jelen a medencevízben, és megfelelő használat mellett minimális egészségügyi kockázatot jelentenek.

A klór a leggyakrabban használt fertőtlenítőszer a medencevízben. Megfelelő mennyiségben alkalmazva hatékonyan pusztítja el a kórokozókat. 

Algaölők és pelyhesítők az algák és a szennyeződések elleni küzdelemben használatosak. Megfelelő koncentrációban alkalmazva általában nem jelentenek egészségügyi veszélyt. A pH szabályozók pH plusz és pH mínusz anyagokkal állítják be a medencevíz pH-értékét. Ezek megfelelő használata mellett minimális kockázatot jelent.

 

Fontos megjegyezni, hogy mindig kövesse a gyártó által megadott utasításokat és ajánlásokat. Használjon védőeszközöket, például kesztyűt, amikor közvetlenül érintkezik a vegyszerekkel. Soha ne dobjon tablettát közvetlenül a medencébe.

 

Aquamulti -3kg - hármas hatású kombinált vízkezelő tabletta

Figyelmeztetés:
H272 - Fokozhatja a tűz intenzitását; oxidáló hatású. H302 - Lenyelve ártalmas. H319 - Súlyos szemirritációt okoz. H335 - Légúti irritációt okozhat. H410 - Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. EUH 031 Savval érintkezve mérgező gázok képződnek. EUH 206 - Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok:

P261 - Kerülje a por belégzését. P280 – Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P301 + P312 – LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P305 + P351 + P338 Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P405 - Elzárva tárolandó. P501 - A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

 

Tartalom:

triklórizocianursav 97,5%, réz-szulfát 2,5%

100 g termék biocid anyag tartalma 97,5 g triklórizocianursav és 2, 5 g réz-szulfát.

 

Medence-vegyszerekről az alábbi cikkben olvashat:

Medence-vegyszerek – mikor mit érdemes használni?

 

Údajov
Márka
PontAqua
Azonosító
AMU 030
EAN kód
5998045504834; AMU 030
EAN číslo
11581
Hmotnosť
3 kg/db
Csomagajánlatok
Hodnotenia

Neexistuje žiadny názor

Doplnkové výrobky