Csíráztatása: 1,5 ek. magot öblítsünk át alaposan, majd helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-21°C. Kb. 3-5 nap múlva fogyasztható. Tulajdonságai : -természetes antibiotikum -nyálkaoldó hatása miatt segít megfázásos betegségek kezelésében -tágítja az ereket, felgyorsítja a vérkeringést -magas foszfortartalma miatt bőrszépítő hatású -erős, pikáns ízű Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat. Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013). Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat. Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.