Csíráztatása: 1,5 ek. magot áztassunk be 12 órára, majd öblítsünk át alaposan. Helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-21°C. Kb. 2-5 nap múlva fogyasztható. Tulajdonságai: Sejtmegújító, méregtelenítő hatású Magas szelén és króm tartalom Energiadús Ásványi anyagokban gazdag Enyhe, zamatos, krémesen édeskés ízű Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat. Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013). Nyomokban szóját, mustárt tartalmazhat. Glutántartalmú gabonafélét (búza) tartalmaz. Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.