TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Blog

Nyári kerti parti ötletek és dekorációk

2024.06.28 10:05
Nyári kerti parti ötletek és dekorációk

A nyár a tökéletes időszak kerti partik rendezésére, a friss levegő, a napsütés, illetve a barátok és család társasága ideális kombináció a szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz. De hogyan tehetjük a kerti partit igazán hangulatossá, emlékezetessé? Íme néhány szórakoztató és stílusos dekorációs ötlet, amelyek segítenek feldobni!



1. Hangulatos világítás

A megfelelő világítás drasztikusan megváltoztathatja kertünk hangulatát, használjunk lampionokat, gyertyákat, fényfüzéreket és LED-es lámpákat, hogy meghitt és meghívogató légkört teremtsünk.
Tipp: A fények színe is fontos, hiszen a meleg fények barátságos és hívogató hangulatot árasztanak, míg a hidegebb fények elegánsabb és kifinomultabb érzetet keltenek.

2. Kényelmes ülőhelyek

A vendégek számára elengedhetetlen, hogy legyen elegendő kényelmes ülőhely. Használjunk kerti székeket, kanapékat, padokat és takarókat, hogy mindenki megtalálja a tökéletes helyet a pihenéshez és a beszélgetéshez. Ha sok szabad hely áll rendelkezésünkre, akkor kitehetünk egy hintaágyat vagy függőágyat is, hogy a vendégek még jobban ellazulhassanak!

3. Dekoráció a természetből

A természetből származó dekorációk olcsók, egyszerűek és gyönyörűek. Használjunk friss virágokat, ágakat, leveleket és köveket, hogy kertünk természetes szépségét hangsúlyozzuk. Készíthetünk ehhez virágkoszorúkat az asztalra vagy dekorálhatjuk akár a székeket és padokat zöld ágakkal.

4. Tematikus dekoráció
Ha igazán egyedivé szeretnénk tenni a partinkat,  akkor válasszunk egy témát, és dekoráljunk ennek megfelelően. Néhány népszerű nyári partitéma: a tiki, a trópusi, a tengerparti és a rusztikus. A választott témától függően használhatunk olyan dekorációkat, mint a tiki szobrok, a pálmalevelek, a kagylók és szalmabálák.

5. Ünnepi dekoráció
A legtöbben a nyárra időzítik a lány- és legénybúcsút, a genderpartikat, de rengetegen ünneplik ilyenkor szülinapjukat, névnapjukat is, ezen alkalmakkor sem kell elmenni otthonról, ha kertünk alkalmas arra, hogy vendégeket fogadjunk! Dekoráljunk lufikkal, emeljük az est fényét csillagszórókkal vagy szerezzünk be konfetti ágyút – a lehetőségeknek csak képzeletünk szab határt.

6. Finom ételek és italok
Nincs nyári parti finom ételek és italok nélkül. Egyszerű megoldás a grillezés, süthetünk húsokat és zöldségeket, készíthetünk ízletes salátákat és szendvicseket, és emellé még friss gyümölcsöket vagy sütemenyéket, rágcsálnivalókat is tálalhatunk. Az italokat tekintve pedig kínálhatunk üdítőket, limonádét, jeges teát, sangriát és különböző nyári, frissítő koktélokat is.
Jó kikapcsolódást!