Szűrés

Ár
279 Ft - 105 901 Ft
Méret
Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Grillezés

Grillezni jó! A nyári esték, a hosszú hétvégék és a baráti összejövetelek kihagyhatatlan része a grillezés. A tökéletes grillpartyhoz azonban nem elég az önbizalom, elengedhetetlen a jó alapanyag és a megfelelő eszközök is.

A grillezés minden családi vagy baráti összejövetelt feldob, hiszen nagyon egyszerűen és könnyen készíthetünk finom falatokat.
A legismertebb grillezési forma a faszenes grillezés, de találhatunk gázos és elektromos grillezőt is, ha nem szeretjük a faszenes grillen készített ételek füstös ízét.
A faszenes grill begyújtásához használhatunk grillgyújtó kockát, folyadékot, gyújtóst is. Mindenképpen kellő távolságból gyújtsuk be a grillt. Ehhez jó segítség a hosszú gyufa.
A grillben érdemes profi módon elrendezni az izzó faszenet. Osszuk három sávra a területet, az egyikben sűrűbbre és magasabbra húzzuk az izzó faszenet, a középsőben már vékonyabbra, alacsonyabbra húzzuk szét, míg a harmadik sávab már csak minimális parazsat tegyünk. Így az első sávban fog legerőteljesebben megsülni az étel, a középső tehetjük azokat, amelyeknek még sütésre van szükségük, de nagy hőfokon elégnének és a harmadik sávba tehetjük azokat, amelyeknek már csak melegítésre, melegentartásra van szükségük.