Szűrés

Ár
63 962 Ft - 81 839 Ft
Színfajta

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Okoskonyhák - 3 féle méretben és színben

Amennyiben szeretne egész évben kiélvezni a friss fűszerek ízét a főzés során, a legjobb választás a Smart Kitchen - Okos konyha. 

Az okos konyha nem csak otthona különleges díszítőeleme lehet, de biztosítja a gondozásmentes, folyamatos fűszerutánpótlást is. A Tregren okos konyha kompakt kialakításnak köszönhetően nem foglal el több helyet, mint amennyire a növényeknek szükségük van.

A technológiát és a víztartályokat úgy optimalizálták, hogy kis helyen elférjenek. A konyhakert fő előnyei a háromszor gyorsabb növekedési sebesség, a könnyű használat. Mindezt korábbi kertészkedési tapasztalat nélkül is meg lehet valósítani, mivel a Tregren két innovatív újításával, az Active Growing Technology ™ technológiával és az intelligens kertész alkalmazással van felszerelve. A Tregren által kifejlesztett Active Growing Technology ™ a legújabb LED növényi fények, a hidroponikus művelés és a speciális tápanyagok optimális kombinációján alapul. Az Active Growing Technology ™ technológiát a korszerű Smart Gardener alkalmazás vezérli. Az intelligens kertész megteremti és ellenőrzi a termesztett növények körülményeit. Az alkalmazás a növények igényeihez igazítja a fényviszonyokat, az öntözést és a tápanyagokat. Emlékeztet a locsolás tápanyagok adagolásra is.