TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+36 (1) 300 9392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

MINI CLICK HUNTER esőérzékelő

MINI CLICK HUNTER esőérzékelő
MINI CLICK HUNTER esőérzékelő

Termékleírás


HUNTER MINI-CLIK esőérzékelőA HUNTER MINI-CLIK esőérzékelő a HUNTER gyártó szenzorcsaládjának legkisebb és legegyszerűbb tagja. A belsejében található tárcsák csapadék hatására megduzzadnak, miközben a mikrokapcsoló megszakítja a mégnesszelepek vezérlését. A MINI-CLIK érzékenysége 3-25 mm közötti csapadékmennyisére állítható be. A MINI-CLIK esőérzékelő alapesetben zárt állapotú, így minden olyan vezérlő computerhez beköthető, melyek ilyen szenzorokat képesek kezelni. A MINI-CLIK esőérzékelő nem csatlakoztatható elemes, csapra szerelhető vezérlőkhöz.


Jellemzők:

alapesetben zárt állapotú mikrokapcsoló

3 - 25 mm közötti csapadékmennyiséghez igazítható

könnyedén fölszerelhető

Műszaki jellemzők:

mikrokapcsoló: 24 V~, 3A

bekötő vezeték: 7,5 méter 0,5 mm2 keresztmetszetű jelkábel

méretek: 5 cm (ma) x 15 cm (ho)

tartozék: rögzítő csavarok

Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!

18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás
Bővebben
Várható szállítás :
2024.06.20
További adatok
Raktáron
12 106 Ft
Részletek

Minden Hunter által gyártott esőérzékelő kiváló termék és innovatív technológiákat alkalmaz. Nagy mértékben minimalizálhatjuk a vízfogyasztásunkat ezen készülékek által és sokat spórolhatunk velük.


A cég egyébként is élen jár a környezettudatos és víztakarékos öntözéstechnikai szolgáltatások és megoldások terén. Globális szinten tűzte ki célul a víztakarékos öntözőrendszer alkatrészek elterjesztését széles körben, legyen szó akár a kontrollerekről, szórófejeikről, vagy szenzoraikról. Bármelyik hasonló terméket választjuk is, biztosak lehetünk benne, hogy csúcsminőségű, innovatív és prémium kategóriás alkatrészhez jutunk.


A HUNTER MINI-CLIK esőérzékelő egyszerű és pontos szerkezet. Megbízhatóan látja el a feladatát az év minden szakában és igen ellenálló felépítésű. Kiállja az idő próbáját és strapabíró szerkezetként dacol az időjárás viszontagságaival.


Bekapcsolása akkor megy végbe, mikor eső esetén a benne található lamellák megduzzadnak és idővel megnyomják a már említett mikrokapcsolót. A kikapcsolás esetében állítható a szerkezet, így azt, hogy mekkora eső esetén kapcsoljon ki a MINI-CLIK esőérzékelő, azt négy fokozatban állíthatjuk be. Mikor a lamellák kiszáradnak, azok megint vékonyak lesznek, a szenzor alaphelyzetbe áll, azaz zárt állapotban.


Nagy előnye ennek a típusnak, hogy szinte minden vezérlővel működik (kivéve az elemes, csapra szerelhető vezérlőket). Továbbá az is egy érv emellett a termék mellett, hogy igen nagy tűrőképességgel rendelkezik a szennyeződésekkel, így nem fog szükségtelen rendszerleállást okozni. Maga a burkolata UV stabil színtartó anyagból készült, így nem fog kifakulni az erős napsugárzástól. Rögzítése egyszerű, tetszőlegesen ereszcsatornára.


Mindent összevetve tehát ez egy egyszerű, de nagyszerű szenzor, mely nem is igényel karbantartást. A HUNTER MINI-CLIK esőérzékelő esetében, és mint a legtöbb cég által gyártott terméknél, rengeteg bemutató videó elérhető a Youtube-on a széles publikum számára, melyen megtekinthetjük a készüléket működés közben is, illetve a szerelésére is kapunk útmutatásokat.

 Az öntözőrendszerekhez használt esőérzékelő egy egyszerű megszakító szerkezet, mely az öntözésvezérlő automatika fő kimeneti áramkörét szakítja meg / bontja eső esetén. Az érzékelőben lévő lamellák csapadék hatására megduzzadnak, ezáltal megszakítva az áramkört.


Két kebelét az öntözőrendszer vezérlő automata 2db „Sen” jelzésű csavarja alá kötjük be
/ a sorrend mindegy /

 

Jelmagyarázat:

 

Esőérzékelő bekötése öntözőrendszer vezérlő automatikához1. Esőérzékelő

(Mini Clik, Rain Clik, Solar Sync)

2. Érzékelő egyik kábele „Sen” csavar alá bekötve

3. Érzékelő másik kábele „Sen” csavar alá bekötve

 

 

 

 

Adatok
Márka
Hunter
Hely
T0004
Azonosító
MINICLIK
EAN kód
8971149244723; 611698113301; MINICLIK
Cikkszám
920
Tömeg
300 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek