TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

PROS fejhez visszafolyásgátló

PROS fejhez visszafolyásgátló
PROS fejhez visszafolyásgátló
HUNTER Visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez

Visszafolyásgátló, mely bármely méretű HUNTER Pro-Spray szórófejházba könnyedén beszerelhető. A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz.

Egyszerűen szerelhető, a letelepített szórófejekbe akár utólag is beletehetjük.

Ez a Hunter visszafolyásgátló visszacsapó szelepnek is nevezhető. Kertünk lejtős területein célszerű alkalmazni és egészen pontosan 3,0 méter szintkülönbségekig hatékony. Mivel megakadályozza a tócsák állandó jellegű kialakulását a szórófej körül, ezért elkerüljük az állandóan nedves területeket.

Ennek a terméknek a telepítése roppant egyszerű:

Nem igényel külön földmunkát ennek a visszafolyásgátlónak az alkalmazása
Egyszerűen kivesszük a Pro-Spray szórófej belsejét
A kiemelkedő rész talpába beillesztjük a terméket
Utólag is könnyedén beilleszthető a beépített szórófejbe, akár percek alatt

Nagy előny még a Hunter visszafolyásgátlók esetében, hogy nem megy kárba semennyi víz sem az öntözés végeztével. Így takarékossági szempontok alapján is előnyös elgondolkodni ennek a terméknek a megvásárlásán és telepítésén.

A Hunter Pro-Spray termékcsalád egy kiváló szórófej-csoport, mely rendkívül takarékos és innovatív megoldást kíván kertünk öntözésére. Éppen ezért ajánljuk, hogy tegye még hatékonyabbá rendszerét ilyen és ehhez hasonló elemekkel.

Ez a HUNTER visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez, azon belül több típushoz is alkalmazható, mind a 10 cm-es (4”), 15 cm-es (6”) és 30 cm-es (12”) típusokhoz.

Bátran ajánljuk kínálatunk Hunter termékeit, a cég ugyanis az egyik legkiválóbb és prémium kategóriás öntözőrendszer alkatrészeket gyártó amerikai nagyvállalat. Termékeiket mindenhol keresik és alkalmazzák, a világ bármely pontján. A cég kiemelten fontosnak tartja a gazdaságos, takarékos vízhasználatot és ez a szemléletmód visszatükröződik innovatív fejlesztéseiken, gyártási eljárásaikon is.

Ezzel a visszafolyásgátlóval is a Hunter szellemiségét idézzük, hiszen a takarékos vízfelhasználás ma már nem csak anyagi, hanem ökológiai szempont is. Ráadásul ezzel a termékkel kertje mélyebben fekvő területein is tökéletes szárazságot eszközölhet ki. Nem fog tócsákba lépni, esetleg elcsúszni a nedves területeken.

Válasszon ehhez a termékhez egy megfelelő Pro-Spray szórófejet is, tökéletessé, takarékossá és effektívvé téve kerti öntözőrendszerét!

Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!

18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás
Várható szállítás :
2024.07.20
További adatok
Raktáron
287 Ft
Adatok
Márka
Hunter
Hely
D0037
Azonosító
437400
EAN kód
1393890634389; 437400
Cikkszám
730
Tömeg
10 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek