TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

RCS-515 HUNTER (jobb sarok) 1,5x4,6

RCS-515 HUNTER (jobb sarok)
RCS-515 HUNTER (jobb sarok) 1,5x4,6
HUNTER Fúvóka RCS-515 négyzet 1,5 x 4,5m jobb sarokból

Fix szórásképű, speciális sávöntöző fúvóka.

Ez a HUNTER Fúvóka RCS-515 négyzet 1,5 x 4,5m jobb sarokból típus megbízható és minőségi termék, mely gazdaságos módon öntözi be kertünket. A Hunter Industries termékeiben abszolút megbízunk, azok prémium kategóriás alkatrészeknek számítanak a piacon.

Ez a fúvóka pont optimális méretű vízcseppeket juttat a levegőbe. Teszi ezt úgy, hogy minden oldalról egyenletes vízelosztást biztosít. Így a beöntözendő területre éppen elegendő mennyiségű víz fog jutni, a csapadékelosztás egyenletes lesz.

Bár a szórási szöget nem változtathatjuk, mivel az fix, a szórási távolság azonban igény szerint csökkenthető 25%-kal. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a szerkezet tetején található csavart tekerjük el. Ezáltal a szóráskép nem fog változni.

Ennél a típusnál elmondható, hogy minden korábbinál jobban bírja a szennyeződéseket. Igen jól tűri a szennyezett vizet. Azonban továbbra is javasoljuk, hogy a fúvókák alá beszerelt szűrőn felül alkalmazzon egy vagy több központi szűrőt is az öntözőrendszerében. Ezáltal jelentősen minimalizálhatja annak az esélyét, hogy adott pontban a rendszer eltömődjön.

Ez a típus kék színkóddal van jelölve. Ez nagy segítséget nyújt nekünk abban, hogy azonosítani tudjuk az adott alkatrészt a kertben, a Hunter fúvókatípusok ugyanis különböző színkódokkal vannak jelölve. Így roppant egyszerűvé válik az egyes elemek karbantartása, vagy cseréje. Fontos még megjegyezni ennél a fúvókánál, hogy bármelyik belső menetes fúvókával szerelhető szórófejházzal kompatibilis. Ez elmondható a Hunter fúvókákra, azok széles körben alkalmazhatók.

Bátran ajánljuk ezt a terméket minden kedves vásárlónknak. Legyen kezdő vagy professzionális kertépítő, a Hunter Industries termékeivel sosem lőhet mellé. Hosszú távra tervezett, sok éves mérnöki munkával megalkotott alkatrészekről van szó, melyekért garanciát is vállalunk. Minden áruházunkban kapható Hunter termékre 1 év garanciát és 15 nap pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Könnyű kezelhetőségével és megbízható működésével nem lesz sok gondja ezzel a fúvókával!

Műszaki adatok:

öntözési terület: 1,5 m x 4,6 m (2,1 bar nyomáson) jobb sarokból
ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar
vízfogyasztás: 2,5 liter/perc (ajánlott nyomástartományban)
színkód: kék


A fix szórásképű fúvókák között speciális tulajdonsággal bíró saroköntöző, amely keskeny, tégla alakú gyepfelületek öntözését hivatott megoldani nagy hatékonysággal. Ügyeljünk arra, hogy ezt a szórófejet is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségre. Túlöntözés esetén kis mértékben le tudjuk fojtani, hogy az általunk kívánt mértékben öntözzön.

Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!

18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás
Méret :
RCS-515
Várható szállítás :
2024.06.24
További adatok
Raktáron
498 Ft
Adatok
Márka
Hunter
Hely
A0025
Azonosító
RCS515
EAN kód
5557115987615; RCS515
Cikkszám
115
Tömeg
10 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek