TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Trafó Hunter PROC, XCORE beltéri egységhez

Trafó Hunter PROC, XCORE beltéri egységhez
Trafó Hunter PROC, XCORE beltéri egységhez
Hunter X-Core 4 zónás beltéri vezérlő megbízható időtálló és egyszerűen kezelhető öntözés vezérlő autómatika. A programozási funkciók könnyen kivehető és egyszerűen kezelhető. A vezérlőhöz esőérzékelő is csatlakoztatható megfelelő helyre. A különböző programokat is be tudunk állítani, A, B, C program néven. A megszokott 4 indítási időpontal. A programot képes elmenteni, és esetleges kikapcsolás után tárolt program előhívható. Az évszakos igazitást szezonalitás menüpontban százalékok formájában tudjuk megadni. Megbízhatóságban és árértékarányban, az X-Core család a piacon elérhető legjobb választást kínálja számunkra.
A Hunter Industries ezen termékei kiváló minőségű és megbízható eszközök, melyek hosszú távon lesznek stabil elemei öntözőrendszerének. A Hunter X-Core és mint a legtöbb hasonló vezérlő típus kiemelkedik abból a szempontból, hogy egyszerűen kezelhető és programozható. Ma már a lehető legszélesebb körben igyekeznek ezek a nagyvállalatok értékesíteni termékeiket, éppen ezért olyanra alakítják azok kezelő felületeit, hogy a legkevésbé se okozzon fejtörést azoknak a kezelése. A bonyolult, precíz és sok éves innovatív mérnöki munkát igénybevevő fejlesztés során kialakított belső computer működéséből mi már csak egy kézre álló felületet kapunk, melynek megértése játszi egyszerűségű.

Az X-Core család esetében és mint szinte minden Hunter terméknél hatalmas háttéranyag áll rendelkezésünkre. Írásos dokumentációk, ingyenesen letölthető formában, valamint videó oktatóanyagok, melyek bemutatják ezeket a termékeket. Bármilyen kérdésünk van, vagy elakadunk a telepítést illetően, rengeteg az elérhető információ online.

Kiegészítők tekintetében is széles a kínálat, így a HUNTER Trafó X-Core beltéri vezérlő egységhez 230V/24V mellett vásárolhatunk mágnesszelephez külön szolenoidot, szórófejekhez beállító kulcsot, stb. Ezek is mind Hunter termékek, így minőségi eszközökről van szó.

Ha a kiegészítők és az egyes alkatrészek működéséhez elengedhetetlen szerkezetekre van szüksége, nyugodtan kérdezzen a megadott telefonszámon, illetve email címen keresztül. Segítünk és elmagyarázzuk, hogy hogyan cserélje az egyes elemeket, állítsa be alkatrészeit. Készséggel állunk rendelkezésére a feltüntetett módon és segítünk megválaszolni bármilyen felmerülő kérdését, megoldani bármilyen adódó problémáját.

Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!

18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás
Várható szállítás :
2024.07.20
További adatok
Raktáron
10 463 Ft
Adatok
Márka
Hunter
Hely
ZX001
Azonosító
545700
EAN kód
8087238103247; 542300
Cikkszám
124
Tömeg
350 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek