TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Trainer - 0,2 l

Trainer - 0,2 l
Trainer - 0,2 l
A TRAINER aminosav- és glükózsavbázisú szerves lombtrágya, melyet 100% növényi enzimatikus hidrolízissel (sörgyártási technológia) állítanak elő. A szerves nitrogén és aminosav kombinációjának köszönhetően kezelés hatására a növény látványos és lendületes fejlődésnek indul. Az aminosav azonnal felszívódik a lombon keresztül, és a növényi szervekben néhány órán belül kifejti hatását. A szerves nitrogén és aminosav hatására a növény természetes ellenálló képessége jelentősen növekszik. Ezen alapul a TRAINER adjuvánsként történő alkalmazása, hiszen bármilyen hozzáadott szert (pl. gombaölőszer) könnyen bejuttat a növényi szövetekbe.

Abiotikus stresszhelyzetre (alacsony és magas hőmérsékletek, jégverés, fagy stb.) a növény regenerálódása gyorsabb és eredményesebb. A kezeléseket minden esetben az esti vagy a hajnali órákban kell elvégezni.
A TRAINER a leggyakrabban használt növényvédő szerekkel, műtrágyákkal keverhető, kivétel az olaj vagy olajbázisú rovarölő, gombaölőszerek, dodin-hatóanyagú termékek.HIÁNYBETEGSÉGEK ELKERÜLÉSÉRE NÖVÉNYI AMINOSAV (fehérje) ALAPÚ LOMBTRÁGYÁKAT CÉLZOTTAN ALKALMAZZUK, MELY AZONNALI SEGÍTSÉGET JELENT A NÖVÉNYNEK.

Aminosavak (fehérjék)
A növények ugyan képesek aminosavak (fehérjék) előállítására, de egy stresszhelyzet után ez olyan, mintha egy magatehetetlen embertől azt várnánk, hogy nem létező anyagokból főzze meg az ebédjét.
Ha a stressz után aminosav bázisú lombtrágyákkal intenzív ellátásban részesítjük a növényt, akkor a sérült növényi részek újra lendületes fejlődésnek indulnak.

Növényi eredetű aminosavak (fehérjék) rendszeres alkalmazása esetén optimalizáljuk a növények anyagcseréjét, ellenállóbbá tesszük a káros külső környezeti hatásokkal szemben.

Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!

18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás
Várható szállítás :
2024.04.26
További adatok
Raktáron
2 962 Ft
Adatok
Márka
Italpollina S.P.A.
Azonosító
11256
EAN kód
0
Cikkszám
12428
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek