A csomagban található egy műanyag zsák, amely szubsztrátot tartalmaz. A kinyitáskor a szubsztrát legyen fehér a micéliumtól. Ha nem, zárjuk vissza és tároljuk 10-14 napig 20-25°C-on. Termesztés kezdése: Vágjunk öt 2-3 cm-es rést a műanyagba, majd öntsünk rá ¼ liter vizet. Hagyjuk 20-25°C-on 2 hétig, míg megjelennek a fehér gombacsírák. Növekedés: Helyezzük világos, de közvetlen napfénytől mentes helyre 10-15°C-on. Ügyeljünk rá, hogy a szubsztrát ne száradjon ki, naponta permetezzük. Betakarítás: Amikor a gombacsírákból kifejlődnek a gombák, a teljes termési idő akár három hónap is lehet. A gombákat egyben, csavarással kell eltávolítani, majd újabb vágásokat végezve háromszor is lehet aratni. Felhasználás: A gombák 1 cm-rel a kalap alatt vághatók le. A keményebb szárakat levesekhez és szószokhoz használhatjuk fel.