TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Blog

Mit hoz(hat) a Télapó a kertbe?

2021.12.15 11:30
Mit hoz(hat) a Télapó  a kertbe?

“Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró, Jöjj el hozzánk, várunk rád, kedves öreg Télapó.” - hangzik az ének, de nézzük, hogy piros alma és mogyoró helyett még milyen hasznos meglepetéseket hozhat a Télapó, ha a kertről van szó.

Virgács helyett kerti szerszámok!
Egy kerti szerszámkészlet soha nem lehet 100%-os, hiszen ahogy egyre több munkát elvégez az ember, úgy ébred az igény a professzionálisabb, speciálisabb “segítőeszközök” felé, amik megkönnyítik az adott tevékenységet.
A kívánságlista persze hosszúra gyúlhat, de íme 10 ötlet, hogy mivel lephet meg a Mikulás egy kert kedvelő embert:
1. Ágvágó
2. Ásó, lapát, kapa
3. Fejsze
4. Fűrész
5. Gumikalapács
6. Gyomkiszedő
7. Gereblye
8. Metsző- vagy kertiolló
9. Sövényvágó
10. Talajlazító
Tudtad?
Évszázadok óta a legjobb relaxáció a kertészkedés. Hosszabb ideig és egészségesebben élnek azok az emberek, akik a természetben töltenek sok időt. Ebben segítenek a kerti szerszámok.

Fagyban, hóban és sárban is biztonságban!
Praktikus meglepetés a síkosságmentesítő, ami gyengébb vagy erősebb havazások esetén, kisebb fagyoknál is eredményesen bevethető. A felületre juttatva a zeolit szemcsék azonnal csúszásmentessé teszik a síkos felületet, így biztonságos lesz az egész család és a ház előtti járókelők közlekedése is.
Tipp: Tavasszal a zeolit szemcsék összesöprése ajánlott és tovább hasznosítható talajjavítóként.

Lapátoljuk el a havat!
Egy megfelelő hólapáttal sokkal eredményesebb és gyorsabb munka végezhető, ha nagy havazásról van szó. Kényelmes és praktikus meglepetés az X-Series teleszkópos hótoló, ami teleszkópos, széles fejjel és ívelt tengellyel ellátott hótoló, amelynek köszönhetően nagy mennyiségű hó tolható le a felhajtókról, járdákról, utakról és egyebekről. Szabadalmaztatott fém lapátvége van, amely a hagyományossal szemben ellenállóbb, tovább tart. Nagy, szögletes D alakú fogantyú, texturált, csúszásgátló markolat teszi még kényelmesebbé vele a munkát, egy ilyen ajándék után mindig tiszta lesz a járda és a beálló.

Védelem a hideg ellen!
Aki télen is szeret sok időt odakint tölteni, annak bizony melegen kell tartania magát, ehhez tökéletes meglepetés egy-egy bélelt ruhadarab. Egy télikabáttal még a Télapó sem nyúlhat mellé, mert ha vízálló és hőtartó fajtát választ(unk), akkor bizony a legcudarabb időben is eredményes védelmet nyújt majd a hideg ellen.
Tipp: Egy Stanmore télikabát alaposan az időjárásra szabható, hiszen kivehető polár béléssel, levehető ujjakkal és a gallérba rejthető kapucnival rendelkezik.

Ha mi magunk szeretnénk a Mikulás vagy a Jézuska szerepét felölteni és meglepnénk kertész - vagy kertben sok időt eltöltő - ismerősünket, családtagunkat, akkor a fent felsorolt tippek közül biztosan tudunk választani, hogy tökéletes és személyre szabott ajándék kerüljön a csizmába vagy a fa alá.