TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+36 (1) 300 9392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

WRC vezeték nélküli esőérzékelő

WRC vezeték nélküli esőérzékelő
WRC vezeték nélküli esőérzékelő
A HUNTER Rain-Clik esőérzékelő vezetéknélküli, rádiófrekvenciás változata. Valamennyi veézrlő egységgel működtethető. Hatósugara a vevő egységtől számított legfeljebb 90 méter.

Főbb jellemzők:

Vevő áramellátás: 22-28 V, 100 mA (a vezérlő transzformátorából)
Nincs szükség külön kapcsolóra: beépített áthidaló kapcsoló
Valamennyi vezérlővel működik
Rádiófrekcvenciás jelátvitel
Az öntözés leállításának ideje: 2-5 perc, köszönhetően a gyors aktiváció technológiának
Kapcsoló visszaállítás: max. 4 óra (száraz, napos időben)
Alaphelyzetbe állási idő: maximum 3 nap, napos, száraz időben
Működési hőmérséklet tartomány: 0°C - 54°C
Szellőztetőgyűrű a visszaállás késleltetésének beállításához
Ellenáll az UV sugárzásnak
Felszerelés: a HUNTER RAIN CLIK WRC vezeték nélküli esőérzékelőt felszerelhetjük akár esőcsatornára, vízvezetékre, falra, kerítésre, stb.

A HUNTER Esőérzékelő RAIN-CLIK WRC vezeték nélküli típusa nagyban megkönnyíti nekünk azt, hogy minimalizáljuk a vízfogyasztást és hatékonyabbá tegyük az öntözőrendszerünket. Mivel valamennyi Hunter kontrollerrel működik, ezért nem kell ehhez a termékhez mérten vezérlő egységet vásárolnunk. Sőt, más gyártók termékeivel is kompatibilis abban az esetben, ha zárt esőérzékelővel működnek, alapállapotban.

Az esőérzékelő szenzorok azért lehetnek nagyon fontosak, mert esős időben leállítattják az öntözést. Így nem megy fölöslegesen a rendszer és sok értékes vizet spórolhatunk meg. A Hunter Industries amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy víztakarékos öntözéstechnikai megoldásokat fejlesszen ki és gyártson. Éppen ezért mind a szórófejeik, mind a kontrollereik és így a szenzoraik is azt hivatottak elősegíteni, hogy minél kevesebb vízből minél hatékonyabban öntözhessünk. A készülék maga ráadásul igen strapabíró szerkezet, mivel ellenáll még az UV sugárzásnak is.

Ez a termék rendkívül egyszerűen felszerelhető és állítható szellőzőnyílással rendelkezik. A kikapcsolási ideje gyors, a rádiós kapcsolat pedig lehetővé teszi, hogy ne kelljen kábeleznünk a szenzor és a vezérlő automatika között. Ha tehát csak lehetetlen helyekre tudnánk telepíteni egy ilyen esőérzékelőt, akkor a rádiófrekvenciás jelátvitel miatt ez a termék kiváló választásnak bizonyulhat.

A Rain-Click technológiának nagy előnye, hogy más esőérzékelőkkel szemben ez már az esőzés legelején leállítattja az öntözést. A legtöbb hasonló termék összegyűjt egy meghatározott mennyiségű csapadékot, miután letilt, ez a készülék azonban a gyorsérzékelőnek köszönhetően már a korai fázisban aktivál.

A kiszáradási idő állítható a szellőzőgyűrű segítségével. További előnye, hogy maga az érzékelő mechanizmus nem igényel különösebb karbantartást.

Válasszuk hát ezt a terméket, ha meg szeretnénk növelni a rendszerünk hatékonyságát és minimalizálni a hónap végi vízszámlát, főleg az esős hónapokban, évszakokban. Amennyiben kérdése merülne fel a termék telepítését, üzembe helyezését illetően, nyugodtan keresse fel kollégáinkat a megadott elérhetőségek valamelyikén. Egyébként az interneten, mint minden Hunter termék esetében, ennél a típusnál is számos bemutató és oktató anyag elérhető videó formájában. Elég csak felmennünk a Youtube-ra és szemügyre vehetjük a rendszert működés közben és eldönthetjük, hogy tetszik e ez a megoldás.

Telefonos szaktanácsadásért keressen minket bátran!

18 éve működő vállalkozás
Vásároljon közvetlenül a gyártótól!
Bankkártyás fizetés a futárnál is!
Saját autós kiszállítás
Várható szállítás :
2024.05.23
További adatok
Utolsó darabok!
32 041 Ft
Adatok
Márka
Hunter
Hely
U0025
Azonosító
WRCLIK
EAN kód
2981771401410; 611698160053; WRCLIK
Cikkszám
677
Tömeg
300 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek