TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

+3613009392 | webshop@sateam.hu

 

Raktáron lévő termékek kiszállítása akár másnapra!

Blog

Mit ajándékozz karácsonyra egy kertésznek? Íme 6 ötlet!

2021.12.07 12:35
Mit ajándékozz karácsonyra egy kertésznek? Íme 6 ötlet!

Elindult az ünnepi visszaszámlálás, vészesen fogy az idő, hogy minden kollégánk, szerettünk, barátunk számára megtaláljuk a tökéletes karácsonyi meglepetést. Viszont ha egy vérbeli kertészt szeretnénk megajándékozni, akkor nincs ok pánikra, cikkünkben ugyanis erre hozunk néhány ötletet.

1. Kert odabent?
Télen a kertészeti munkák is alábbhagynak, de adhatunk benti elfoglaltságot egy növényszerető embernek, ha meglepjük egy Smart Kitchen készlettel vagy egy floráriummal. Ráadásul előbbi a folyamatos fűszer utánpótlásról is gondoskodni fog.

2. Idézzük fel a nyarat!
Ha valaki nemcsak a kert, hanem a grill szerelmese is, akkor nem nyúlhatunk mellé a grillezéshez szükséges kiegészítőkkel sem. Lepjük meg egy mutatós bőrköténnyel, praktikus rozsdamentes acél grill eszközökkel vagy egyéb kiegészítőkkel, ezután még izgatottabban fogja várni a grillszezont!

3. Melegítsük fel a teraszt!
Manapság már nem kell lemondanunk a teraszon töltött időről télen sem, nagyon jó áron elérhető teraszfűtők teszik ezt lehetővé. Sőt, néhány darab nemcsak hőforrásként, hanem a grillrácsnak köszönhetően sütőnek is használható, így “több legyet ütünk egy csapásra”.

4. Dekoráció a kertbe
Ha ismerjük az ajándékozott stílusát, akkor meglephetjük néhány - a kertbe, kültérre szánt - dekorelemmel is, ez lehet egy kültéri szőnyeg, egy látványos locsolókanna, virágcserép, -láda vagy valamilyen mókás kerti figura, ennek csak a képzeletünk szab határt.


5. Megoldás a nem szeretem munkákra…
Ha tudunk olyan kerti tevékenységről, amit az ajándékozott nem igazán szeret már elvégezni, például a fűnyírást vagy öntözést, akkor próbáljunk meg olyan meglepetéssel készülni, ami ezekben segít, hogy minél kevesebb gondot kelljen rá fordítani a jövőben.
A fűnyírás monoton feladat, amit például könnyen kiválthatunk egy robotfűnyíró beszerzésével. Hadd élvezze a szabadidejét az ajándékozott, amíg a teljesen automata robotfűnyíró csodálatossá varázsolja a kertjét.
A másik ilyen tevékenység lehet a listán az öntözés, amit egy öntözőrendszer tud teljes körűen megoldani, ez azért alaposabb előkészítést igényel, de egy családi kupaktanács segíthet a tökéletes meglepetésben. Ezzel szintén sok-sok szabadidőt adhatunk ajándékba...

6. Hozzunk fényt a mindennapokba!
Az utolsó tippünk: a kerti világítás ajándékozása, rengeteg méretből és stílusból válogathatunk, így biztosan megtaláljuk a kedvünkre való darabokat. Egy világítás pedig nemcsak praktikus, hanem a kert éke is lehet a jövőben, a sötétben is megmutatva a gondozott és ápolt porta szépségét.